Mergi direct la conținut »
Marele câștigător de la "America's Got Talent": O fetiță ventrilocă de 12 ani. Ce va face cu premiul de 1 milion de dolari | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Marele câștigător de la "America's Got Talent": O fetiță ventrilocă de 12 ani. Ce va face cu premiul de 1 milion de dolari | VIDEO

Marele câștigător de la „America’s Got Talent”: O fetiță ventrilocă de 12 ani. Ce va face cu premiul de 1 milion de dolari | VIDEO

Darci Lynne Farmer, o fetiţă în vârstă de doar 12 ani, este câştigătoarea marelui premiu de la "America's Got Talent".

Darci a făcut senzaţie în finala reality-show-ului american cu cele două marionete simpatice ale sale – iepuroaica Petunia şi şoricelul timid Oscar. A creat o poveste incredibilă în care şi-a etalat multiplele talente: coordonarea perfectă a păpuşilor, priceperea de a vorbi şi a cânta cu două voci diferite ( fără să-şi mişte buzele sau să dechidă gura), şi, nu în ultimul rând talentul său muzical.

Fata a fost inspirată de un ventriloc, în cadrul unui concurs, şi a decis să încerce să înveţe şi ea. De atunci, Darci a câştigat mai multe concursuri naţionale de ventrilocie şi a apărut la televiziune din întreaga lume.

Darci a devenit al doilea ventriloc care câştigă competiţia de la NBC şi al treilea act feminin care câştigă „Americas Got Talent“ în cele 12 sezoane.

Fetiţa a fost întrebată va face cu premiul de 1 milion de dolari, iar răspunsul ei a emoţionat pe toată lumea: „Trebuie să îi iau mamei o maşină de spălat vase şi poate şi un frigider. Îmi doresc foarte mult şi un pug, pentru că iubesc căţeluşii şi n-am mai avut unul“, a spus Darci.

Prima audiție a lui Darci Lynne Farmer

Actul final de la „Americas Got Talent“


REPORTAJ | O bibliotecară merge 14 kilometri pe jos și le duce cărţi copiilor dintr-un sat izolat din Apuseni. „Sunt un fel de Badea Cârţan modern”


 

Close
Închide
  Close