Mergi direct la conținut »
maria grapini despre fiul ei pe facebook
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Ce a înțeles Maria Grapini despre referendum: „Dacă nu se susţine familia tradiţională, nu pot apărea copiii”

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Joi, 27 septembrie 2018, 12:06

Maria Grapini a declarat că va răspunde afirmativ întrebării de la referendumul pentru redefinirea familiei. Europarlamentarul a explicat că „România nu stă bine” din punct demografic, iar dacă nu este susținută familia tradițională, căsătoria dintre o femeie și un bărbat, nu pot apărea copii.

Ad placeholder

Maria Grapini a fost întrebată cum se poziționează față de referendumul privind redefinirea familiei, organizat pe 6 și 7 octombrie. Europarlamentarul a spus că, din punctul său de vedere, familia tradițională înseamnă căsătoria dintre o femeie și un bărbat, relatează Mediafax.ro.

„Noi, PPU, avem în doctrină familia tradiţională, conservarea valorilor tradiţiilor. Eu voi vota la referendum, îmi pare rău că nu este foarte explicită întrebarea, era bine să fie o formulare mult mai precisă. Vreau să explic şi de ce are legătură susţinerea familiei tradiţionale cu securitatea statului. Din punct de vedere demografic, România nu stă bine şi dacă noi nu vom susţine familia tradiţională, căsătoria dintre o femeie şi un bărbat, nu pot apărea copiii. Nu mă opun parteneriatelor, dar vreau această definiţie ca să facem distincţie dintre parteneriate. Deci nu discriminez pe nimeni, pot să fie doi parteneri, două partenere, parteneri micşti, care nu se căsătoresc, să le numim parteneriate, însă familia tradiţională să fie rezultatul căsătoriei dintre o femeie şi un bărbat”, a spus Grapini, europarlamentar din partea Partidului Mişcării Umaniste (PPU), conform sursei citate.

Maria Grapini, despre greșelile gramaticale de pe Facebook și critici: „Sunt sigură că știu să comunic, nu cred că meritam!”

La începutul lunii august, Maria Grapini a fost reclamată la CNCD pentru mesajul jignitor la adresa românilor din Diaspora: “Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting”, e mesajul pe care europarlamentarul l-a distribuit pe Facebook, făcând referire la românii care au venit în țară pentru a participa la protestul diasporei.


Citește și Legăturile periculoase dintre sportivi și lumea interlopă. Mutu, Mihai Stoica și soția lui Mircea Sandu, printre oamenii cu conexiuni periculoase


 

Ad placeholder
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close