De Adrian Văduva,

Cele mai multe dintre postările pe Facebook ale Ministrului Mediului şi Turismului sunt pline de greşeli de scriere. Săre exemplu, în cea mai recentă Maria Grapini a demonstrat că nu ştie să folosească corect prepoziţia datorită, care este utilizată numai atunci când vorbim despre un efect pozitiv. În schimb ministrul scrie că „sunt blocate maşini datorită zăpezii”. În acest context, Grapini ar fi trebuit să folosească prepoziţia din cauza. Aceasta nu este singura eroare pe care a făcut-o ministrul PC. Iată texul integral:
„Când eram copil, erau troiene cât casa. Tata facae un tunel ca să putem ieşi din casă să mergem la şcoală. Oamenii din comuna nu se văiatau ieşeau la dat zăpada din faţa curţilor ,de pe uliţe ,eu mergeam câţiva km pe jos până la şcoală ,aşa cum o făceau toţi copiii din sat.Nu am auzit pe nimeni văicărindu-se ,stând la geam şi cerând „autorităţilor”să le cureţe trotuarul.Există multe lucruri de schimbat la autorităţi dar nu credeţi ca şi la mulţi dintre noi ? Dacă este muşcat un copil e de vină statul, dacă cade cineva pe gheaţă este de vină primarul,dacă sunt blocate maşini datorită zăpezii este de vină poliţia ,deşi s-a anunţat că-i închis drumul……Eu cred că schimbarea trebuie să înceapă mai întâi la fiecare dintre noi!”, a scris Grapini pe Facebook.
Atunci când ministrul a fost criticat pentru greşelile apărute în posturile sale s-a apărat şi a dat vina pe tastatură. Oare tot tastatura este de vină şi de această dată?

„De ce atinge o adolescentă?”. Scandal în Canada după ce Bianca Andreescu s-a intalnit cu Justin Trudeau
GSP.RO

„De ce atinge o adolescentă?”. Scandal în Canada după ce Bianca Andreescu s-a intalnit cu Justin Trudeau

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum