Mergi direct la conținut »
Maria Olaru, făcută praf de Corina Ungureanu după ce a dezvăluit că a mâncat bătaie
Ştiri Libertatea > Ştiri > Maria Olaru, făcută praf de Corina Ungureanu după ce a dezvăluit că a mâncat bătaie

Maria Olaru, făcută praf de Corina Ungureanu după ce a dezvăluit că a mâncat bătaie

Cartea Mariei Olaru, "Preţul aurului. Sinceritate incomodă" a încins spiritele în lumea sportului. Fosta sportivă a dezvăluit că a fost bătută de cei doi antrenori, Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Corina Ungureanu este cea care o critică dur pe cea care i-a fost colegă în urmă cu mulți ani.

De Livia Lixandru,

Dezvăluirile făcute, recent, de Maria Olaru , la 15 ani de la retragerea din gimnastică, i-au luat prin surprindere pe toți. „Nu este o carte deloc motivaţională. Este adevărul ei. Adevărul nostru, noi l-am spus public. Noi nu recunoaştem nimic din ce s-a scris. Eu şi Maria nu am mai vorbit de 13 ani, dar acum pot să spun că a luat o decizie total neinspirată de a scrie această carte. Este o gimnastă care a stat într-adevăr singură în cameră. Noi nu am considerat-o niciodată o ciuda, ci diferită. Acum ne-a demonstrat cât este de diferită! Scopul nostru acolo era să facem performanţă pentru echipă, pentru ţară. Nu vreau să-mi amintesc câte genuflexiuni am făcut. Am muncit la Deva! Nici eu, nici colegele mele nu ne-am adus aminte de doamna Mariana Bitang plângând. Ei, bine am văzut-o acum. Mi-a fost teamă că va fi mult mai grav, dar s-a stins. Mulţi oameni s-au convins că s-a exagerat”, a spus Corina Ungureanu la Antena Stars.

Maria Olaru

Maria Olaru, fosta gimnastă a făcut dezvăluiri cutremurătoare în cartea sa, care a fost lansată recent.  Sportiva a povestit cum era bătută de antrenorii săi, Octavian Bellu și Mariana Bitang. Cei doi, au avut o reacție incredibilă în urma acuzațiilor și mărturisesc că sunt dezamăgiți de ceea ce se spune. Declarațiile făcute de Maria au creat creat diverse reacții.

 

Close
Închide
  Close