Mergi direct la conținut »
Marian Godină a ironizat greșeala făcută de Carmen Dan, ministrul de Interne
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Marian Godină a ironizat greșeala făcută de Carmen Dan, ministrul de Interne

Marian Godină a ironizat greșeala făcută de Carmen Dan, ministrul de Interne

Marian Godină a ironizat greșeala de exprimare făcută de ministrul de Interne, Carmen Dan, printr-o postare publicată pe pagina sa de Facebook. Polițistul din Brașov a povestit despre cum a reușit să încurajeze un coleg, înainte de examenul de admitere la Școala de Poliție.

„Am postat asta pe 12 aprilie, fără să știu atunci că acel candidat la examen are mari șanse să ajungă ministru de interne.

Că tot se apropie examenele…

Niciodată nu m-am temut de concurență, atunci când a trebuit să particip la vreun examen de tip concurs. Consider că acele calcule matematice, din care rezultă că pentru un loc concurează 20 de persoane, nu sunt deloc concludente.

Mi-amintesc că, atunci când am dat examen la Şcoala de Poliție din Câmpina, conform matematicii, eram vreo 7 candidați pe un loc. Prietenul meu, care dădea şi el examen, se temea de asta iar eu încercam să-i explic că nu e chiar aşa:

– Gândeşte-te că din ăia 7, unul e ghem, altul e nucă, altul vine la examen cu gândul că va putea copia, altul vine fără ca măcar să ştie din ce se dă examenul. Calculele matematice nu reflectă deloc realitatea.

La înscriere, stând la coadă, unul dintre concurenți a intrat în vorbă cu noi şi ne-a întrebat dacă ne-am pregătit, încercând să verifice de fapt cu cine concurează. Deşi aş fi putut să-l mint şi să-i spun că sunt doxă de carte sau să fiu şi mai ipocrit şi să-i spun că sunt bâtă şi nu am învățat nimic, (aşa cum fac mulți dintre tocilari)am fost sincer cu el şi i-am zis că la gramatică mai am ceva lacune.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

-Pronumele ăla mă enervează şi nici nu am apucat să-l învăț bine.

-Pronumele??? Păi ăla e cel mai simplu. Ce e aşa greu? Te învăț eu pe loc. Uite, pe tine cum te cheamă?

-Marian.

-Şi mai cum?

-Godină.

-Păi uite cât e de uşor. Numele tău e Godină iar Marian e pronumele.

-Aaa…am înțeles acum. Mulțumesc!

M-am uitat zâmbind spre prietenul meu şi i-am zis că acum suntem 6 pe loc. Înaintând în coada infernală, un alt candidat a trecut pe lângă noi vorbind la telefon:

-Alo, stai mă, aşteaptă-mă că mai durează, e câteva mii de oameni aici. Ai răbdare că vin.

M-am uitat iar spre prietenul meu…eram acum 5 pe loc.”

Întrebată despre cine conducea autocarul Jandarmeriei care a fost la un pas de a se ciocni cu un tramvai pe linia 41, Carmen Dan, ministrul de Interne, le-a dat de înțeles jurnaliștilor că nu le poate spune „nume şi pronume şi toate cele”.


Citește și Un bărbat și-a ucis soția și a adormit lângă cadavrul ei. Crimă comisă după 46 de ani de căsnicie


 

Close
Închide
  Close