MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 11:17

Marian Godină, jignit pe Facebook după ce a criticat Jandarmeria Română pentru intervenția din Piața Victoriei

Distribuie

Polițistul Marian Godină a postat, marți, un mesaj pe contul de Facebook prin care a criticat intervenția jandarmilor de vineri, din Piaţa Victoriei.

După incidentele violente care au avut loc, vineri, la mitingul diasporei din Piaţa Victoriei, mai multe persoane publice din România au criticat intervenția Jandarmeriei Române. Printre ele se află și polițistul scriitor, Marian Godină.

Mesajele de pe Facebook scrise de Godină i-a înfuriat pe unii dintre internauți care l-au înjurat pe polițist pentru criticile aduse jandarmilor.

Redăm integral mesajul postat de Marian Godină pe pagina lui de Facebook: 

Am lăudat Jandarmeria Română de multe ori. Ba chiar am îndemnat oamenii să dea like paginii lor, iar când s-a întâmplat asta, pagina lor a crescut într-o zi cu câteva mii de aprecieri.

Am scris de multe ori în apărarea lor, știind clar că multe din criticile adresate lor mi le voi lua eu, dar nu mi-a păsat pentru că nu scriam decât exact ce gândeam eu. Nu îi consider datori pentru asta, nu m-au pus ei să îi laud și nu așteptam mulțumiri.
I-am criticat apoi o dată. Pfffoaaaai!!!

De la comentarii scrise într-o limbă română stricată presărate cu multe înjurături, la mesaje private cu amenințări. Zeci de review-uri cu înjurături. 
Vorbesc acum de unii, nu de toți, pentru că, prin natura meseriei, cunosc foarte mulți jandarmi și mulți sunt cu capul pe umeri.
Mă gândesc acum la aceia de care vorbeam mai sus, ăia de mă înjură exact ca huliganii din galerii.

Dacă așa au reacționat ei la o simplă părere contrară, având la dispoziție internet și tastatură, îmi pot închipui ușor cum reacționează în condiții de stres și cu adrenalină când, în loc de net și tastatură, au la ei bastoane și gaze.

Hai băieți, băgați comentarii d-alea faine și umpleți-mi pagina cu recenzii negative, măcar aici puteți acționa exact după cât vă duce propria minte, nu la ordin, că la ordine ați sta și în cap dacă vi s-ar cere. Dar vă înțeleg, salariul pe care îl aveți la stat și pentru care executați orice vi se spune nu l-ați putea câștiga în veci în mediul privat din România. E lesne de înțeles de ce.
Pentru banii ăia ar trebui să plecați în afară și să veniți să protestați apoi la Victoriei. În gaz.

Mesajul lui Godină a adunat pe rețeaua de socializare 5.800 de reacții la doar o oră de la postare, 446 de comentarii și 581 de distribuiri.


Jandarm plecat în Germania cu alți 11 colegi: ”Conducerea Jandarmeriei a ajuns să execute ordine politice”


 

Citește mai multe despre marian godina și jandarmi pe Libertatea.

Comentarii