Mergi direct la conținut »
Marian Munteanu iese din cursa pentru Primăria Capitalei | Cătălin Predoiu este noul candidat al PNL
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Marian Munteanu iese din cursa pentru Primăria Capitalei | Cătălin Predoiu este noul candidat al PNL

Marian Munteanu iese din cursa pentru Primăria Capitalei | Cătălin Predoiu este noul candidat al PNL

Marian Munteanu a decis să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei.

Decizia vine după ce conducerea PNL s-a reunit aseară pentru a discuta varianta retragerii candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei.

”Nimic din ce s-a spus nu mă incriminează și le mulțumesc membrilor PNL care nu s-au lăsat influențați”, a declarat Marian Munteanu în această seară în cadrul unei conferințe de presă.

Pe 12 aprilie, Biroul Politic Central al PNL a aprobat desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al partidului pentru funcţia de primar general al Bucureştilor. Munteanu devenea astfel a treia persoană pe care liberalii o propuneau în calitate de candidat pentru Bucureşti după Cristian Buşoi şi Ludovic Orban.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat că ideea candidaturii lui Munteanu i-a aparţinut liderului PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, însă acesta a negat ulterior paternitatea ideii.

Cătălin Predoiu, noul candidat al PNL la Primăria Capitalei

04-predoiu-01.jpg

Cătălin Predoiu a ocupat în perioada 2008-2012 funcția de ministru al Justiției (Guvernul Tăriceanu, Guvernul Boc 1, Guvernul Boc 2, Guvernul Ungureanu), iar în 2012 a fost și Prim-ministru interimar. În 2009, Cătălin Predoiu a fost ministru interimar Afaceri Externe (Guvernul Boc)

De altfel, preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a anunțat că își va asuma rolul de candidat al PNL la Primăria Generală a Capitalei.

Încă două cazuri de coronavirus confirmate în România. Anunțul oficial
Recomandări

Încă două cazuri de coronavirus confirmate în România. Anunțul oficial

 

”Bucureștenii au nevoie de școli și grădinițe mai multe, dar și de infrastructură. Capitala are nevoie de o administrație cinstită”, a declarat Predoiu.

Acesta a anunțat că îl așteaptă mâine la discuții pe Ciprian Ciucu, vorbind chiar de un parteneriat de primar-viceprimar. Anunțul vine la scurt timp după ce M10, partidul Monicăi Macovei, îi retrage sprijinul lui Ciprian Ciucu pentru candidatura la Primăria Capitalei, deoarece acesta şi-ar negocia intrarea în PNL.

”M10 Bucureşti a decis să retragă susţinerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru funcţia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în PNL, intenţie pe care a recunoscut-o public şi pe care ne-a comunicat-o”, se arată într-un comunicat al partidului condus de Monica Macovei.

Close
Închide
  Close