Mergi direct la conținut »
Marian Neacşu, fostul secretar general al PSD, îl desfiinţează pe Dragnea: "Cred că este timpul ca acesta să plece!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Marian Neacşu, fostul secretar general al PSD, îl desfiinţează pe Dragnea: "Cred că este timpul ca acesta să plece!"

Marian Neacşu, fostul secretar general al PSD, îl desfiinţează pe Dragnea: „Cred că este timpul ca acesta să plece!”

Lovitură pentru Liviu Dragnea, de la Marian Neacşu, fost secretar general al PSD, dat afară din partid, recent, pentru criticile la adresa liderului PSD. Neacşu transmite că partidul se află în război cu toate instituţiile statului, din cauza problemelor penale ale lui Dragnea şi că acesta ar trebui să plece din funcţie.

De Valentina Postelnicu,

„Problemele penale ale presedintelui PSD sunt o mare problemă. Absolut toate acţiunile guvernamentale sunt umbrite de această dezbatere privind justiţia. PSD nu poate fi in razboi cu toate instituţiile statului român, din cauza problemelor penale ale lui Liviu Dragnea. Cred ca este timpul ca acesta să plece din functie”, a scris Neacşu, pe Facebook.

Neacşu a făcut declaraţiile în publicaţia franceză Le Figaro.

Şi fostul lider al PSD Ion Iliescu a precizat, în aceeaşi publicaţie, că „poziția personală a lui Dragnea, cu problemele sale juridice, a creat fracturi interne în PSD”. „Este o perioadă dificilă, confuză pentru partid, care trăieşte cea mai mare criză politică a sa’, a admis Ion Iliescu, care personal nu îl apreciază pe Liviu Dragnea, a cărui „poziţie personală, cu probleme juridice, a creat fracturi interne’ în PSD.

Ulterior, Iliescu a dezminţit afirmaţiile din interuviul acordat presei străine.

În replică, Paul Gozighian, jurnalistul Le Figaro care a realizat interviul cu Ion Iliescu, a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că este foarte posibil ca fostul preşedinte să nu îşi amintească faptul că a dat acest interviu.

Citeşte şi: Fără precedent: Iohannis cere agenda ședințelor de Guvern! Solicitare de urgență către Dăncilă, după ce PSD a cerut amnistie și grațiere

Close
Închide
  Close