De Iulian Budușan,

De asemenea, judecătorii au interzis și unele drepturi, pentru falsificarea diplomei de studii.

De asemenea, instanța a mai decis “desființarea totală a înscrisului falsificat, respectiv a Diplomei de inginer seria D nr. 0286614, aparent emisă de Universitatea Politehnica București, inclusiv a oricăror copii identificate ale acesteia”.

Marius Dănuț Carașol și-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Universitatea Politehnica din București a răspuns, pentru Edupedu.ro, următoarele: “Persoana menționată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”.

Carașol nu și-a falsificat, însă, doar CV-ul, ci și diploma sa de inginer.
Carașol a fost trimis în judecată în decembrie 2019, după ce în noiembrie fusese reținut de procurori pentru modalitatea frauduloasă de angajare în cadrul unei companii naționale de interes strategic, prin utilizarea unor documente falsificate ce atestau, nereal, studii superioare necesare ocupării funcției în cauză.

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”
Recomandări

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

 

Marius Dănuț Carașol a fost revocat în septembrie atât din funcția de președinte al companiei Transelectrica, cât și din poziția de membru al directoratului Transelectrica, de către Consiliul de Supraveghere al companiei.

Dănuț Carasol este acuzat că a folosit documente false care atestau studiile necesare pentru angajarea în companie. Decizia nu este definitivă, potrivit Mediafax.

Marius Carasol a fost revocat în luna septembrie din funcțiile de președinte al Transelectrica și poziția de membru al directoratului companiei.

În decembrie, el a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru uz de fals, în legătură cu diplomă de inginer seria D nr. 0286614 depusă la cererea de angajare la General Electro Proexim, uz de fals, în legătură cu același document depus la cererea de angajare la Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SĂ, și înșelăciune (parte civilă – Transelectrica).

Citeşte şi:

Motivarea instanței în Dosarul Mineriadei: Probe nule prin încălcarea procedurii, lipsă de claritate, încălcarea dreptului la apărare al fostului preşedinte Ion Iliescu

Ministrul de Interne, prima reacție după scandalul descinderii de la Braşov: „Nu îmi cer scuze, pentru că nu a fost o eroare a poliţiei”

Premierul Ludovic Orban se gândește să înlocuiască banii de alocații cu vouchere, pentru ca părinții să achiziționeze exclusiv produse pentru copii

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni