Mergi direct la conținut »
Mașină căzută de pe platformă, la Vâlcea. Era nou-nouță |FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mașină căzută de pe platformă, la Vâlcea. Era nou-nouță |FOTO

O mașină nou nouță a căzut de pe platforma cu care era transportată, în Vâlcea. Autoturismul a ajuns pe carosabil de la o înălțime de aproximativ doi metri și a fost lovit de un alt autoturism aflat pe drum, al cărui șofer nu a mai putut evita impactul. În vehiculul care a lovit mașina căzută de pe platformă se aflau și doi copii, care din fericire nu au fost răniți.

De Mihai Niculescu,

Accidentul de-a dreptul stupid a avut loc vineri în localitatea Bujoreni, dar ar fi putut avea consecințe tragice. Mașina a căzut de pe o platformă direct pe carosabil, fiind lovită din plin de un autoturism, care circula spre Râmnicu Vâlcea. Accidentul a avut loc pe DN 7, pe raza localității Bujoreni, în zona Gura Văii.

În mașină se aflau două femei și doi copii, un băiat și o fată de 9 și 7 ani. Din fericire, cele patru persoane din autoturism au scăpat nevătămate, relatează gazetavalceana.ro.

Sursa foto: Gazeta Valceană


Citește și: VIDEO/ Ancheta Libertatea despre prădătorii de copii a scos femeile la protest de 8 martie! „Cum se scapă de-un viol, domnilor judecători?“


 

Close
Închide
  Close