MENIU CAUTĂ

Masina cu 40 boxe

Distribuie

Linistea obisnuita a campingului ‘Hanul Piratilor’ din Navodari a fost zdruncinata serios in acest weekend de zeci de fete frumoase, sute de cai putere si mii de wati. Aproape 250 de masini tunate a fost expuse pe malul marii timp de doua zile, la cel mai mare eveniment de tunning auto organizat pe litoral. Au putut fi admirate aici de la Dacii 1300 modificate radical, pana la Ford Mustang sau Porsche Carrera GT.


Volkswagenul Caddy, inmatriculat in Ungaria, are difuzoare cu o putere de 8.000 de wati


Atractia targului, din punctul de vedere a tunningului audio, a fost un Volkswagen Caddy, inmatriculat in Ungaria. Masina, botezata Orange, a fost transformata intr-o adevarata discoteca pe patru roti, avand instalate nu mai putin de 10 statii de amplificare si 40 de difuzoare cu o putere nominala de 8.000 de wati. ‘Chiar daca este o masina de expozitie, noi am gandit-o pentru a fi folosita si in traficul de zi cu zi. Asa ca am antifonat-o atat de bine incat structura de baza a masinii nu este afectata de vibratiile boxelor. Pentru sofer exista casti care sa-l protejeze’.


Logan cu 170 de cai putere


Mai multi tineri din Baia Mare au reusit sa transforme un Logan intr-o  veritabila bijuterie. ‘I-am schimbat motorul cu unul de Clio Sport cu 170 de cai putere. Valoarea sa depaseste acum 12.000 de euro’, ne-a declarat Ionut, unul dintre tinerii care au realizat proiectul.


Matizul cu 150 de decibeli

Pare incredibil, dar masina aceasta e un Matiz. Micutul gigant a fost supus unei operatii estetice care a durat mai bine de trei ani, iar acum valoreaza 20.000 €. ‘Poate rivaliza cu un avion. Scoate 150 de decibeli, aproape cat un motor cu reactie’, spune mandru Claudiu, specialist tunning. Prin simpla apasare a unei telecomenzi usile culiseaza spre exterior cu tot cu scaune.


Un pahar poate sa ‘topaie’ pe masina din cauza celor 12.000 de wati


Picteaza masini cu 1.200 de euro


Cine nu e multumit de aspectul masinii sale poate apela la Adrian Rosu. Tanarul, absolvent de Arte Plastice, iti poate transforma masina, pentru 1.200 €, intr-o opera de arta prin vinilizarea acesteia cu modele grafice.

Comentarii