De Daria Maria Diaconu,

Mașina lui Cătălin Botezatu a lovit mai multe autoturisme după ce sistemul de frânare s-a declanșat automat, blocând roțile autovehiculului.

„A fost un accident ușor. Mașina pe care o am are un sistem de frânare mai nou. Datorită senzorilor, atunci când alte mașini frânează brusc în apropiere, frânează și ea. Asta s-a întâmplat și ieri. Cineva din fața mea a frânat brusc și a vrut să intre fără să se asigure. Mașina mea a frânat, sistemul blochează roțile și n-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârstă singură. Așa se întâmplă în asemenea momente. Cam asta a fost tot”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Mediafax.

Creatorul de modă nu se afla în mașină: „Nu eram în mașină, eram la filmări”.

„Problema cea mai mare a fost că degeaba a frânat pentru că erau foarte multe mașini parcate în scuarul de pe linia de tramvai care nu funcționează și atunci s-a lovit de unele dintre ele”, a mai spus designerul.

Citeşte şi:

Am ajuns la 2.400 de metri în inima Africii, unde e cea mai mare densitate de campioni. Și am găsit un antrenor român!

Revolta femeilor europene care reinventează tehnologia: “Abia aştept să nu mai fie nevoie de o categorie specială de premii pentru femeile antreprenoare!”

Anchetă bombă în sistemul bancar: BRD s-a autodenunțat la Parchet că a dat mită în cadouri funcționarilor Casei de Sănătate

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile