MENIU CAUTĂ

Mașină răsturnată pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Șoferul a lovit și două autoturisme parcate

Distribuie

Mașină răsturnată pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. O maşină s-a răsturnat după ce a lovit alte două autoturisme parcate, noaptea trecută, pe bulevardul Iuliu Maniu, în sectorul 6 din Capitală.

Accidentul s-a produs la intersecţia dintre strada Apusului şi Bulevardul Iuliu Maniu, în jurul orei 01:00.

Mașina răsturnată circula pe Strada Apusului, iar în momentul în care a intrat în intersecţia cu bulevardul Iuliu Maniu a lovit două maşini parcate, după care s-a răsturnat. Din fericire, niciunul dintre cei trei ocupanţi din mașină nu a fost rănit, potrivit România TV.

Potrivit martorilor, cei trei bărbaţi care se aflau în maşină au fost scoşi de către agenţii de pază de la o sală de jocuri din apropiere.

Două persoane aflate în autoturism consumaseră băuturi alcoolice, având 0,9 – respectiv 0,44mg/l alcool pur în aerul expirat, dar niciunul dintre ei nu a vrut să recunoască cine se afla la volan.

Oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul, dar şi care dintre cei trei bărbaţi se afla la volan, precizează sursa citată.

La sfârșitul lunii iulie, a avut loc un grav accident rutier în Capitală, soldat cu doi morți și doi răniți. Un taxi și un autoturism s-au ciocnit frontal pe Splaiul Independenței, în zona Sema Park.

FOTO: România TV


CITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV/ Iubește animalele de moare, însă adoră și personajul Cruella De Vil. Raluca Bădulescu a avut o apariție de infarct

EXCLUSIV/Antonia a fost fabuloasa Galei Elle, dar Velea a dat-o de gol. ”Îmi poartă hainele!”


 

Citește mai multe despre iuliu maniu, Accident, masina și Sectorul 6 - Bucuresti pe Libertatea.

Comentarii