MENIU CAUTĂ
18 Oct. 2017 13:14 , de Daniel Ionașcu

Mașinile lui Țiriac pot fi acum admirate pe o aplicație

Distribuie

Galeria Țiriac Collection poate fi acum vizitată și virtual, prin intermediul unei aplicații, prin care se pot admira cele peste 170 de automobile și motociclete deținute de către omul de afaceri Ion Țiriac, scrie Auto-Bild.

Aplicația se numește Țiriac Collection și este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, sistemul de operare prezent pe iPhone, iPod Touch și iPad.

Explorare 360

Galeria poate fi explorată acum și la 360 de grade, iar pasionații pot asculta pe aceasta și sunetul motorului sau cel al claxonului pentru anumite modele.

Odată cu lansarea aplicației, vizitatorii galeriei vor beneficia de Wi-Fi gratuit pentru a o descărca și asta pentru că aplicația care poate fi folosită ca ghid audio în incintă, prin scanarea codurilor QR afișate în dreptul unităților expuse. Acest serviciu va fi disponibil de asemenea în autobuzul pus gratuit la dispoziția grupurilor organizate de copii care vizitează galeria.

Ce mașini sunt expuse

Galeria a fost redeschisă publicului începând cu anul 2015 și include mașini produse începând cu anul 1899.

Vizitatorii pot admira șase modele Rolls Royce Phantom produse până în 1972, dar și autoturisme care au aparținut anterior unor personalități precum Sir Elton John, Bernie Ecclestone sau Sammy Davis Jr.

Citește mai multe despre Ion Țiriac, aplicatii, iOS și mașini de epocă pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii