Mergi direct la conținut »
Maternitatea Filantropia, închisă aproape două săptămâni

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a anunțat că sala de naşteri, secţia de terapie intensivă neonatală şi saloanele în care mamele sunt internate alături de bebeluşi de la ''Filantropia'', una dintre cele mai mari maternități din Capitală, vor fi închise în perioada 19 - 31 august pentru igienizare.

Astfel, în această perioadă la „Filantropia” nu vor avea loc nașteri şi nici nu vor fi primite transferuri din alte maternităţi.

Pacientele care ar fi trebuit să nască la Maternitatea „Filantropia” vor fi redirecţionate către celelalte maternităţi ale Administrației Spitalelor și Serviciilor medicale București: Spitalul „Prof. dr. Panait Sîrbu” (Matenitatea Giulești), Spitalul clinic „Dr. I. Cantacuzino”, Spitalul clinic „Malaxa”, dar şi către alte maternităţi din Capitală”.

Ambulatoriul integrat, Secţia de Ginecologie, Secţia ATI, Compartimentul de MMF, Compartimentul de Prematuri, laboratorul de radiologie, laboratorul de analize medicale, laboratorul de genetică, laboratorul de anatomie patologică și farmacia vor funcționa după program normal la „Filantropia”, precizează Hotnews.

Close
Închide
  Close