De Dragoș Tănase,

Femeia „era pila asistentei lui, doamna lăudându-se în gura mare cu acest lucru”, susține bărbatul agresat, care venise la spital din cauza unei infecții la picior.

Pacientul a postat, pe pagina sa de Facebook, și imagini video care surprind momentul în care este agresat de medic.

„Domnul din imaginile de mai jos se numește dr. Bogdan Mehedințu, medic specialist ortopedie-traumatologie, medic la Spitalul Floreasca, la care am ajuns astăzi cu o infecție la picior. Pentru că l-am rugat frumos să mă respecte atunci când mi-a venit rândul, iar el dorea să consulte un alt pacient care venise ca și mine cu o problemă la picior, dar care era „pila” asistentei lui, doamna lăudându-se în gura mare cu acest lucru, cei doi m-au dat afară, vorbindu-mi foarte urât, chiar domnul doctor având un comportament ca cel din imaginile de mai jos”, a scris Costin Teodorescu, pe pagina sa de Facebook, în mesajul care însoțește imaginile filmate în spital.

Bărbatul susține că, în momentul în care i-a atras atenția medicului că este rândul său să fie consultat, acesta i-a aruncat telefonul la coșul de gunoi, i-a sucit mâna și i-a vorbit extrem de agresiv, spunându-i că în spital el face legea, și îl va consulta când va avea chef și dacă va avea chef.

Comisia de Disciplină a demarat o anchetă. Reacția ministrului Sănătății

Comisia de Disciplină a spitalului s-a autosesizat, după apariția imaginilor în spațiul public, și s-a întrunit de urgență pentru a discuta cazul. Concluziile anchetei interne sunt așteptate după data de 2 iulie.

„Spitalul de Urgenţă Floreasca s-a autosesizat, a fost făcută o cercetare administrativă, Comisia de Disciplină a spitalului s-a întâlnit în urgenţă, a analizat imaginile postate, a luat o declaraţie medicului, urmează să mai ia declaraţii şi altor persoane din personalul medico-sanitar care a fost în Camera de Gardă”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, pentru Mediafax.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

O reacție a venit și din partea ministrului Sănătății, Sorina Pintea, care a spus că situaţia este în responsabilitatea managerială a spitalului în cauză.

„Am văzut şi eu filmuleţul respectiv, dar eu nu cred că ministrul Sănătăţii trebuie să intervină. Este datoria managerului să facă o anchetă internă şi să vadă exact cum s-au întâmplat lucrurile. De aceea nu aş vrea să comentez acest aspect, aştept ca managementul să-şi facă datoria”, a declarat ministrul, pentru Mediafax.

FOTO: Captură video

Citește și:
Sorina Pintea susține că medicii nu au informat ministerul despre criza citostaticelor. Libertatea a publicat azi documentele care o contrazic!

Cinci spitale din București au fost atacate de hackeri. Spitalul „Victor Babeș”, cel mai afectat. Sorina Pintea: „Internările și externările se fac greu, rețetele se dau greoi”

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri