Mergi direct la conținut »
FOTO & VIDEO | Medic estetician, dat în judecată de zeci de pacienți, după ce i-a desfigurat. ”Când am văzut rezultatele în oglindă, am fost șocat” Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO & VIDEO | Medic estetician, dat în judecată de zeci de pacienți, după ce i-a desfigurat. ”Când am văzut rezultatele în oglindă, am fost șocat”

FOTO & VIDEO | Medic estetician, dat în judecată de zeci de pacienți, după ce i-a desfigurat. ”Când am văzut rezultatele în oglindă, am fost șocat”

Zeci de brazilieni au dat în judecată un medic estetician, după ce au întâmpinat probleme în urma unor intervenții neautorizate. Ei susțin că au rămas cu fețele deformate ireversibil, deși au plătit bani grei.

Este vorba despre medicul chirurg estetician Wesley Murakami, care a convins victimele să urmeze „tratamentul” pentru îmbunătățirea chipului și pentru a scăpa de acnee. În schimb, oamenii au rămas cu fețele deformate.

Procedurile au fost făcute folosind substanța Metacril (o substanță care are un efect cosmetic), la clinica lui din orașul Goiana, în vestul Braziliei, scrie Metro.

Substanța Metacril este foarte periculoasă, fiind interzisă în statele europene și în SUA și Canada. Totuși, folosirea ei este permisă, în doze foarte mici în Brazilia, însă Wesley Murakami nu avea calificarea necesară.

În urma intervențiilor, mulți pacienți au decis să-și spună povestea, iar unii au decis să-l dea în judecată.

Victima Alexandre Garzon s-a adresat instanței pentru a recupera cei 1.700 de euro cheltuiți pe operația care i-a distrus fața.

„Medicul Wesley mi-a spus că voi arăta foarte bine și toate urmele de coșuri vor dispărea. Nu mi-a zis în niciun moment că e ireversibil. Credeam că e ca Botoxul, în timp va dispărea. Când am văzut rezultatele în oglindă am fost șocat. Fața mea era gigantică”, a spus victima.

O altă victimă, o profesoară în vârstă de 28 de ani, care a decis să rămână sub anonimat, a povestit că a plătit circa 1.100 de euro pentru o procedură, însă a rămas desfigurată în urma ei.

„Îmi era rușine să merg la școală și stresul de a preda a făcut ca fața mea să se umfle și mai tare. Îmi acopeream chipul cu părul, iar oamenii mă priveau ciudat pentru că mă uitam în jos atunci când trebuia să vorbesc”, a spus ea.


CITEȘTE ȘI: Nepotul lui Tudorel Toader și soția lui Adrian Țuțuianu, angajați la Curtea de Conturi. Concursul de angajare, contestat din interior: „Jaf!”


FOTO: FACEBOOK

Close
Închide
  Close