Mergi direct la conținut »
Medicul Radu Zamfir a devenit tată pentru a doua oară: "Mă simt cu adevărat împlinit"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Medicul Radu Zamfir a devenit tată pentru a doua oară: „Mă simt cu adevărat împlinit”

Medicul Radu Zamfir, intrat în atenţia publică după tragedia din Apuseni în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi Aura Ion, a devenit tată pentru a doua oară.

De Clara Vacaru,

Soţia medicului Radu Zamfir a adus pe lume, în urmă cu aproape trei săptămâni, o fetiţă perfect sănătoasă. Cei doi mai au împreună o fată, în vârstă de 9 ani.

E adevărat, soţia mea, Diana, a născut acum trei săptămâni o minunăţie de fată şi toată familia este fericită. Acum pot să spun că mă simt cu adevărat împlinit.

Soţia mea a dorit foarte mult să nască natural şi chiar s-a pregătit pentru această procedură medicală în perioada sarcinii. Diana a considerat că ar fi mai sănătos aşa, că organismul se reface mult mai uşor şi ar fi fost foarte bine şi pentru copil. Din păcate, contracţiile au apucat-o mai devreme cu o săptămână înainte de 24 iulie, data la care preconizase să ajungă la spital şi, astfel, au fost luate alte decizii de moment. Deşi ajunsese la termen, doctorii de la Spitalul Malaxa au decis că ar fi indicat să recurgă la cezariană, pentru a fi în siguranţă atât ea, cât şi bebeluşul.

Totul a decurs foarte bine. Diana a născut o fetiţă sănătoasă, de 3,300 kg, pe care o vom boteza Sonia Elena. Acum, ambele se simt foarte bine şi nu există nici cea mai mică problemă din punct de vedere medical„, a declarat medicul Radu Zamfir, pentru stirilekanald.ro.

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”
Recomandări

Povestea unui poliţist din Suceava care nu reuşeşte de două luni să scape de COVID-19. „Am făcut în total 8 teste COVID, stau închis fără simptome de 60 de zile, iar în situația mea sunt mulți”

 

Pe 20 ianuarie 2014, un avion s-a prăbușit într-o zonă împădurită din Munții Apuseni. Avionul, proprietate a Școlii Superioare de Aviație Civilă, a decolat la ora 13:35 de pe Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu din București cu destinația Aeroportul Internațional Oradea, unde ar fi trebuit să aterizeze la ora 16:35. Acesta efectua o cursă umanitară și era pilotat de Răzvan Petrescu. La bordul avionului se aflau Adrian Iovan, comandantul echipajului, dr. Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, dr. Valentin Calu de la Spitalul Elias, dr. Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sfânta Maria”, dr. Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuș și Aurelia Ion, voluntară, studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din București. Echipa urma să preleveze ficatul, rinichii și corneele de la o donatoare de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. Pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion au murit.

Close
Închide
  Close