Mergi direct la conținut »
Melania Trump spune că este ”cea mai batjocorită persoană din lume”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Melania Trump spune că este ”cea mai batjocorită persoană din lume”

Melania Trump spune că este ”cea mai batjocorită persoană din lume”

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, crede că este ”cea mai batjocorită persoană din lume”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru televiziunea americană ABC News, în timpul vizitei sale în Africa.

Prima doamnă a Americii a explicat că a fost și este batjocorită și agresată verbal, ceea ce a făcut-o acum să se pornească inițiativa ”Be Best” (”Fii Bun” – n. red.), în cadrul căreia a călătorit în Africa pentru a spori atenția oamenilor asupra fenomenului ”bullying” în mediul online.

”Pot să spun că sunt cea mai batjocorită persoană din lume”, a spus Melania Trump în cadrul interviului pentru televiziunea din SUA.

Aflată în primul său turneu extern major, la începutul lunii octombrie, Melania Trump și-a arătat o latură pe care puțini i-o cunoșteau. Prima doamnă a Statelor Unite s-a dovedit a fi jucăușă, amuzantă și a anunțat public că nu este de acord cu tot ceea ce spune soțul ei.


CITEȘTE ȘI: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Firmele preferate ale primarilor Firea și Florea lucrează și cu Consiliul Superior al Magistraturii!


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close