De Andreea Radu,

Redăm integral mesajul transmis de Gino Iorgulescu și soția lui, Gabriela:

Conducerea şi personalul medical al spitalului Universitar de Urgenţă Elias a dovedit în aceste zile şi ore dramatice, în care timpul este crucial, o imensă responsabilitate şi un devotament cu adevărat extraordinar. Momentele grele prin care trece familia noastră, situaţia dramatică a fiului nostru ne determină, însă, să rugăm reprezentanţii mass-media, care vor să afle informaţii referitoare la starea lui de sănătate, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical. Este o rugăminte a noastră, a familiei, şi către conducerea spitalului de a păstra discreţia în aceste ore atât de grele pentru noi toţi.

Când vom avea date elocvente privind starea de sănătate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei.

Cu recunoştinţă,
Gabriela şi Gino Iorgulescu

Luni, au apărut noi detalii despre starea de sănatate a lui Mario Iorgulescu, după accidentul grav pe care l-a provocat și în urma căruia un alt tânăr a murit.

Mario Iorgulescu este internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier. Tânărul este conștient și este încă conectat la aparatele de ventilaţie mecanică.

„Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, potrivit managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

Citeşte şi:

Mario Iorgulescu, student de top în Elveția, vedeta cluburilor de noapte din România. Scandalurile în care a fost implicat fiul șefului LFP

Medicii au făcut anunțul despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, după accidentul pe care l-a provocat. „Nu a depășit zona riscului vital”

Prima reacție a lui Gino Iorgulescu după accidentul mortal provocat de fiul său, Mario: „Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit”

Cine este tânarul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Fiul lui Gino Iorgulescu, accident grav cu un Aston Martin, în București. A ucis un tânăr de 25 de ani

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor