MENIU CAUTĂ
25 Dec. 2016 17:35

Mesajul de Crăciun al reginei Elisabeta a II-a | VIDEO

Distribuie

Regina Elisabeta a-II-a a transmis tradiționalul ei discurs de Crăciun, în care i-a lăudat pe ”oamenii obişnuiţi care fac lucruri extraordinare”. Mesajul suveranei britanice a fost transmis, conform tradiției, de televiziunea britanică, însă suverana a fost lipsită în ultima perioadă din viața publică. Regina Marii Britanii nu a participat la liturghia de Crăciun, din cauza unei răceli, după cum a anunțat Palatul Buckingham.  

În mesajul ei televizat din acest an, transmis cu ocazia Crăciunului. regina Elisabeta a-II-a a abordat tema 'faptelor care inspiră', citând realizările 'eroilor necunoscuţi' ai naţiunii britanice.

Mesajul televizat al suveranei britanice marchează finalul unui an 2016 foarte agitat. Anul acesta, britanicii au votat pentru Brexit, decizie care a dus la demisia premierului David Cameron.

'Adeseori, mă simt mai puternică după întâlnirile cu oamenii obişnuiţi care fac lucruri extraordinare: voluntari, infirmieri, organizatori comunitari şi vecini buni, eroi necunoscuţi, a căror dedicaţie tăcută îi face să devină speciali',  a spus regina Elisabeta a II-a.

La începutul acestei săptămâni, casa regală britanică a anunţat că regina se va retrage de la conducerea unui număr de 25 de fundaţii şi organizaţii naţionale, dar va rămâne patroana altor 600 de asociaţii.

Regina Elisabeta a II-a a înregistrat mesajul de Crăciun în salonul regal al Palatului Buckingham. În dreapta suveranei s-a aflat un portret al soţului ei, prinţul Philip, duce de Edinburgh, iar în stânga reginei, un birou decorat cu un aranjament floral şi o fotografie înrămată, reprezentând-o pe regină alături de prinţul Charles.

Citește mai multe despre Elisabeta a II-a, Crăciun și Mesaj pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii