Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Codin Maticiuc, în timpul vizitei Papei Francisc în România. „De ieri, cel puțin pe mine m-a câștigat de urmăritor”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Mesajul lui Codin Maticiuc, în timpul vizitei Papei Francisc în România. „De ieri, cel puțin pe mine m-a câștigat de urmăritor”

Codin Maticiuc a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le dezvăluie prietenilor virtuali, că Papa Francisc are pagină de Instagram, iar el a devenit de ieri, urmărior fidel al Suveranului Pontif.

„Papa are Instagram . Mă întreb dacă patriarhul nostru, celelalte fețe înalte, consilieri și sfătuitori au înțeles ceva măcar de ieri. Din atitudinea Papei, din gesturile lui. Au înțeles că el știe sa se facă plăcut? Să apropie oamenii și tinerii? Au înțeles ceva din gestul cu cățelul? Și-au luat notițe? Cat timp va mai plăti Biserica Ortodoxa Română și credința noastră pentru atitudinea căpeteniilor ei? Da, Papa are și Instagram. @franciscus, verified account, logic! A făcut și o postare frumoasă despre vizita de la noi, în mai multe limbi asa cum obișnuiește. De ieri, cel puțin pe mine m-a câștigat de urmăritor”, a scris Codin Maticiuc pe contul de socializare.

Papa Francisc continuă vizita oficială în România, după o primă zi încărcată, în București, încheiată cu o ploaie torențială. Suveranul Pontif a fost astăzi la Șumuleu-Ciuc, unde a oficiat Sfânta Liturghie, în fața a zeci de mii de credincioși. Liderul Bisericii Catolice va ajunge în această după-amiază la Iași, unde va vizita vizita Catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină”.

Citește și

Libertatea privind favorizarea medicamentului produs de multinaționala Roche, a cărei siglă apărea pe siteul de guvernare al PSD!

Close
Închide
  Close