Mergi direct la conținut »
Mesajul Papei Francisc pentru români cu ocazia Zilei Naţionale
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mesajul Papei Francisc pentru români cu ocazia Zilei Naţionale

Mesajul Papei Francisc pentru români cu ocazia Zilei Naţionale

Arhipreotemerit al Bazilicii Papale San Paolo fuori le Mura, cardinalul Francesco Monterisi, a transmis, la manifestările organizate la Cluj cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, felicitările Suveranului Pontif adresate românilor.

„Sunt onorat să particip la acest moment aniversar al Zilei Naţionale a României, ca reprezentant al Pontifului roman Papa Francisc, episcopul Romei, aici, la Cluj, în anul aniversării unui secol de la marele eveniment de la 1 decembrie 1918 de la Alba Iulia”, a spus cardinalul la începutul discursului său.

Apoi, cardinalul Francesco Monterisi a transmis un mesaj pentru România din partea Papei Francisc: În spiritul bucuriei care ne uneşte, ca fraţi de gintă latină, permiteţi-mi să vă transmit cordiale felicitări din partea Papei Francisc şi să vă urez tuturor La mulţi ani sfinţi şi binecuvântaţi. Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze întreaga Românie!”, a spus el, potrivit Agerpres.

Joi, s-a aflat că vizita Papei Francisc în România – care trebuia să aibă loc în primăvara anului 2019-  a fost amânată din cauza summit-ului de la Sibiu din 9 mai.

Citeşte și:Vizita Papei Francisc în România a fost amânată! De ce a fost luată această decizie


De ce a fost ținută secretă, timp de cinci ani, starea lui Michael Schumacher. Fostul manager al pilotului face dezvăluiri


 

Close
Închide
  Close