Mergi direct la conținut »
Mesajul „Mi-e dor de tine”, amplasat la Londra, a primit răspuns la Bucureşti. Ce a apărut scris pe Podul Izvor Galerie foto
5imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mesajul „Mi-e dor de tine”, amplasat la Londra, a primit răspuns la Bucureşti. Ce a apărut scris pe Podul Izvor

Mesajul „Mi-e dor de tine”, amplasat la Londra, a primit răspuns la Bucureşti. Ce a apărut scris pe Podul Izvor

Mesajul „Mi-e dor de tine”, amplasat la Londra și dedicat românilor aflaţi departe de casă, a primit răspuns aseară și la Bucureşti, informează Mediafax.

De Dragoș Tănase,

Reprezentanţii Festivalului „Lights ON” România, care au amplasat mesajele „Mi-e dor de tine” în Londra şi „Şi mie” la Cluj-Napoca au aprins, marţi seara, lumini cu mesajul „Te aştept” pe Podul Izvor din Capitală.

Mesajul de pe Podul Izvor (FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

Instalaţia de lumină „Te aştept” a fost inaugurată pe Podul Izvor, ca o continuare a dialogului dintre „Mi-e dor de tine”, instalaţie aprinsă în Canary Wharf, Londra, şi „Şi mie”, instalaţie aprinsă pe podul Elisabeta din Cluj-Napoca, relatează Mediafax.

Mesajul apărut la Cluj-Napoca

Primele imagini cu mesajul „Mi-e dor de tine” au devenit virale pe reţelele de socializare în primul tur al alegerilor prezidenţiale din țara noastră.

GALERIE FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Close
Închide
  Close