Mergi direct la conținut »
Mesajul unui copil batjocorit de colegi a devenit viral. Vedetele i-au sărit în ajutor | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mesajul unui copil batjocorit de colegi a devenit viral. Vedetele i-au sărit în ajutor | VIDEO

Mesajul unui copil batjocorit de colegi a devenit viral. Vedetele i-au sărit în ajutor | VIDEO

Keaton Jones din Knoxville și-a rugat mama, pe Kimberly Jones, să înregistreze un video cu el în timp ce îi întreabă pe agresorii de la școală de ce îi fac rău.

Băiatul explică plângând că unii colegi râd de el, de nasul lui, numindu-l urât și repetându-i că nu are prieteni. Copilul a mai povestit că la masă colegii au turnat lapte pe el, i-au pus șuncă pe haine și au aruncat cu pâine în el, potrivit dailymail.co.uk.

„Sunt curios de ce mă agresează, care este rostul? Râd de nasul meu, mă fac urât, spun că nu am prieteni. Copii aruncă cu pâine în mine, toarnă lapte pe hainele mele. Nu-mi place ce-mi fac şi nici ce le fac altor copii.” a spus Keaton plângând în timp ce mama sa îl filma.

„Oamenii diferiți nu ar trebui să fie criticați. Nu este vina lor. Dacă cineva râde de tine pe seama asta, nu lăsa să te deranjeze”, a mai spus băiatul, în semn de încurajare față de alți copii care sunt victime ale fenomenului ,,bullying”.

Videoclipul postat de mama lui Keaton a ajuns rapid viral, adunând într-un singur week-end 22 milioane de vizualizări.

Băiatul a primit mesaje de susținere de la vedete din toată lumea, printre care Chris Evans, Mark Hamill, Snoop Dogg, Millie Bobby Brown, Justin Bieber, Demi Lovato, Hailee Steinfeld, Mark Ruffalo, Katy Perry și mulți alții.

Mai mult, impresionați de povestea lui Keaton, mii de oameni au început să strângă bani pentru viitoare educație a băiatului, reușind să adune deja 29.000 de dolari pentru el.


Românul condamnat la moarte în Malaezia a fost mutat din „Închisoarea Iadului”


 

 

 

Close
Închide
  Close