Pe lângă furtunile așteptate mai ales după-amiaza izolat poate să apară și grindina. Dacă minimele acestei zile au ajuns chiar și la 2 grade Celsius, maximele termice vor fi cuprinse între 14 grade în estul Transilvaniei și 24 de grade în vestul Olteniei.

Meteorologii de la ANM au anunțat înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de durată scurtă ale vântului în zona de nord a țării, centrul și în zonele de deal și de munte. Cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp, potrivit impact.ro.

METEO 3 iunie. Vremea în Capitală

La București, vremea continuă să fie rece mai ales în timpul dimineții și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, care se vor accentua după-amiaza și seara. Posibilitatea de descărcări electrice și averse este ridicată. Temperaturile se vor situa în jurul valorii de 22 de grade Celsius, iar minimele sunt între 8 și 10 grade. În plus, meteorologii au emis o avertizare pentru București care arată că în următoarele zile avem parte de vreme rece, însă de joi temperaturile ar trebui să crească.

Prognoza meteo la munte

La munte, la altitudini mari există probabilitatea de apariție a lapoviței și chiar a ninsorii. Valorile termice maxime sunt situate între 6 și 8 grade, iar minimele ajung până la -1 și 2 grade. Instabilitatea atmosferică va fi însă accentuată pe tot parcursul zilei. În Sinaia se vor înregistra maxime de 13 grade, iar la Poiana Brașov și Păltiniș maximele ajung la 11-12 grade.

Pe litoral instabilitatea atmosferică este ridicată, iar vremea va fi, în general, rece. Media temperaturilor se va încadra între 16 și 19 grade Celsius. La mare, în săptămâna 1-8 iunie se înregistrează temperaturi scăzute față de normalul acestei perioade, dar în a doua parte a lunii vremea urmează să se încălzească.

Sursa foto: Pixabay

Citeşte şi:

”Extrema urgență” COVID-19 a oferit unui condamnat în dosarul interlopilor baronului Cosma un milion de euro de la Primăria Sector 1 pentru computerul tomograf dat Institutului “Matei Balș”

Făcându-i vizibili. Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie: profesori, curieri, paramedici, poștași (I)

Intenția lui Trump de a scoate armata împotriva manifestanților stârnește temeri la Pentagon și furie în opoziție: “Sunt cuvintele unui dictator”

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI