Mergi direct la conținut »
Microbuz în flăcări, la Mihăilești FOTO

Un microbuz a luat foc, joi dimineață, la Mihăilești. Pasagerii au fost evacuați din vehicul și se află în afara oricăui pericol.

De Florin Mitu, Miruna Darcovici,

Un microbuz care venea de la Galați și se îndrepta spre București, a luat foc, în mers, pe raza localității Mihăilești din județul Buzău.

Din primele informații, cei 9 pasageri care se aflau în microbuz sunt în afara oricărui pericol, ei reușind să iasă la timp din mașina în flăcări. Se pare că incendiul a izbucnit din cauza instalației de aer condiționat.

mihailesti (2)

microbuz mihailesti

Localnicii spun că locul este blestemat, șoseaua aflându-se peste un fost cimitir și amintesc de întâmplarea din 11 iunie, când  un camion încărcat cu peste 300 de butelii a luat foc de la o roată supraîncălzită, dar și de tragedia din 2004, când un TIR încărcat cu 20 de tone cu azotat de amoniu a explodat și a luat 18 vieți.

mihailesti (1)

”Incidentul a fost semnalat prin apel la 112 la ora 9.02, 2 autospeciale cu apă și spumă, dar și o ambulanță, ajungând în scurt timp la fața locului. Ceea ce este cel mai iportant este că pasagerii au reușit să se autoevacueze și că nu există răniți, ci doar pagube materiale, în ceea ce privește autovehicului care a ars”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

Un alt incident a avut loc în Bistrița, unde noaptea trecută două microbuze, unul de persoane și altul de marfă, s-au ciocnit în localitatea Șintereag, 10 persoane fiind rănite.

 

Close
Închide
  Close