MENIU CAUTĂ

UPDATE | Șase răniți după ce un microbuz a intrat într-un parapet, în Gorj. O fetiță are fractură de coloană

Distribuie

Microbuzul în care se aflau două familii din Constanța se întorcea de la Rânca. Șoferul a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă. Mașina s-a izbit de o construcție din beton, la granița dintre localitatea Polovragi, Gorj, și Milostea, Vâlcea.

UPDATE: Patru din cele şase victime ale accidentului rutier petrecut sâmbătă la Polovragi sunt rănite grav, fata de 10 ani urmând să fie transportată cu elicopterul la Bucureşti, având fractură de coloană, informează Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

„În urma investigaţiilor medicale efectuate, s-a stabilit că patru victime sunt rănite grav, una dintre acestea, o fată minoră, urmând să fie transportată cu elicopterul la Bucureşti, având fractură de coloană. Fetiţa are 10 ani”, a precizat IPJ Gorj.

Poliția i-a întocmit șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Victimele accidentului rutier de la Polovragi, judeţul Gorj, au fost stabilizate hemodinamic şi transportate ulterior la spital, informează sâmbătă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

„Conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor militari pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate. Pompierii militari au intervenit pentru scoaterea din autovehicul a victimelor şi acordarea primului ajutor calificat. Din fericire, toate victimele erau conştiente, au fost stabilizate hemodinamic şi transportate ulterior la spital”, a precizat ISU Gorj.


În urma accidentului, doi bărbaţi, două femei și doi copii, de 10 şi 14 ani, au fost răniți. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, iar la fața loculului intervin două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi trei ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Pasagerii prezintă răni ușoare, dar șoferul este rănit grav, având fracturi la picioare. După primele cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul a intrat brusc pe contrasens.

FOTO gds.ro


VIDEO/ Mărturisiri tulburătoare despre ultimele zile din viața lui Șerban Ionescu: ”Am putut comunica chiar și atunci când nu mai putea articula, ci doar gesticula”


 

 

Citește mai multe despre Accident, accident rutier și microbuz pe Libertatea.

Comentarii