De Andreea Radu,

„În sistemul de învăţământ sunt prea multe schimbări, prea multe reforme şi asta spun şi în calitate de părinte şi în calitate de dascăl şi îmi doresc ca sistemul de învăţământ românesc să se stabilizeze şi să se găsească formula cea mai bună adaptată pentru schimbările acestea extrem de dinamice ale societăţii, astfel încât să avem parte de generaţii foarte bine pregătite şi nu doar la nivelul bagajelor de cunoştinţe, ci şi de caractere puternice care să poată lua viaţa în piept”, a spus Fifor prezent la deschiderea noului an şcolar de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova, unde a participat în calitate de părinte, potrivit Agerpres.

De asemenea, ministrul interimar al Afacerilor Interne a mai afirmat că există oameni foarte capabili la catedră, oameni pe care îi preţuiește din toată inima.

„Important pentru noi ca părinţi este să le fim alături în acest efort şi să punem umărul astfel încât, în final, copilul să aibă numai de câştigat”, a mai spus Mihai Fifor.

Citeşte şi:

Fifor anunță că este în lucru o nouă lege a pensiilor militarilor

Iohannis: ”Unii politicieni se tem de școală; aici sunt formați oamenii care le taxează erorile de logică și de exprimare”

Protest în prima zi de școală, organizat de Consiliul Național al Elevilor. Profesorii și copiii sunt îndemnați să poarte o banderolă neagră pe braț

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși