Joi, 15 august 2013, 16:25

Şerban Brădişteanu, renumitul medic cardiolog de la Spitalul Floreasca din Capitală, a plecat ieri de urgenţă, la cererea preşedintelui Traian Băsescu, în Turcia, pentru a-l consulta pe Florin Cioabă, internat în spital în urma unui infarct. Deşi fiul regelui spunea cu o seară înainte că tatăl lui a ieşit din comă şi se simte mai bine, ieri starea bărbatului în vârstă de 58 de ani s-a agravat, iar medicul Brădişteanu a hotărât că nu poate fi transferat în ţară.
”Tata a deschis ochii, a ieşit din comă. A mişcat puţin mâinile, dar nu vorbeşte, nu ştiu dacă ne recunoaşte. Am primit, în schimb, prima veste bună. Nu i-a fost afectat creierul, aşa ne-au spus medicii după analize”, a declarat Dorin Cioabă, fiul regelui. Vecinii lui Cioabă nu mai au linişte de când au auzit de necazul acestuia. ”Noi atâta ştim, că e foarte rău. Ne rugăm să se facă bine şi să se întoarcă sănătos acasă. E un om bun şi nu merită ce i se întâmplă!”, ne-a spus Mihai Ion, un vecin din Sibiu de-al lui Cioabă.
Un muncitor rom care lucra în curtea acestuia şi-a arătat şi el compasiunea. ”Nu avem putere să facem altceva decât să ne rugăm să se însănătoşească! Eu aşa mă rog, să se facă bine şi să vină acasă!”, a adăugat muncitorul (foto).