Mergi direct la conținut »
Mihai Tudose, mesaj despre starea sa de sănătate după infarctul suferit azi: "Sunt bine"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mihai Tudose, mesaj despre starea sa de sănătate după infarctul suferit azi: "Sunt bine"

Mihai Tudose, mesaj despre starea sa de sănătate după infarctul suferit azi: „Sunt bine”

Fostul premier Mihai Tudose a transmis un mesaj de pe patul de spital, pe pagina lui de Facebook, despre starea sa de sănătate. Acesta precizează că acum este bine și, probabil, incidentul a avut loc pe fondul oboselii. Actualul vicepreședinte al Partidului Pro România a ajuns de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu", în această seară, după ce a suferit un infarct miocardic masiv.

De Dragoș Tănase,

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”

Vicepreședintele Pro România era la o întâlnire cu colegii de partid când i s-a făcut rău. Cel care i-a acordat primul ajutor a fost Nicolae Bănicioiu, a dezvăluit Victor Ponta, apoi a fost chemată ambulanța. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului și l-a transportat de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Surse din partid au declarat pentru Libertatea că Tudose era obosit în urma deplasărilor făcute prin ţară, cu Pro România.

Partidul urma să susține la ora 18.30 o conferință de presă în care să prezinte lista candidaților la alegerile europarlamentare, iar fostul premier urma să fie pe locul trei.

Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018.

La sfârșitul lunii ianuarie, Tudose și-a anunțat demisia din PSD și înscrierea în partidul înființat de Victor Ponta, afirmând că și-a pierdut orice speranță că „lucrurile se vor îndrepta”.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

El este în partid din 1992 (FDSN). Din 1996 Tudose a fost vicepreşedinte al organizației județene PSD Brăila, iar în septembrie 2018 a fost ales președinte al filialei. El a fost și vicepreședinte al PSD la nivel național.

Mihai Tudose este deputat de cinci mandate, adică din anul 2000, din 2015 fiind preşedinte al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare.

FOTO – Hepta


Citește și…  Mihai Tudose a suferit un infarct miocardic masiv. Fostului premier i-au fost montate două stenturi; starea lui este stabilă


Close
Închide
  Close