De Adrian Ilie,

„Dacă numărul de oameni care vor veni în politică va creşte, şi calitatea vieţii noastre va avea de câştigat. (…) Absenţa de la urne a unui om deştept dublează forţa unui prost la urne. Dacă tu vrei ca votul tău să conteze, nu numai că te duci la vot, îi şi convingi pe cei de lângă tine să facă acest efort. Oamenii au murit la Revoluţie pentru ca noi să putem vota, nu au murit în 1989 (…) pentru ca noi să stăm picior peste picior în ziua votului şi să ne uităm la emisiuni de divertisment. (…) Trebuie să-i convingem pe toţi prietenii noştri să meargă la vot, după care să-i convingem să fie atenţi pe cine pun ştampila”, a declarat Mihail Neamțu, citat de Agerpres.

Referindu-se la candidatul PMP, Theodor Paleologu, Neamțu a spus că acesta are calitățile pe care adversarii săi le au doar însumat.

„Nu spun că nu sunt virtuţi care să caracterizeze şi ceilalţi candidaţi, de pildă nu neg că domnul Iohannis este un om civilizat, nu neg nici măcar faptul că, şi o să vă uimesc, doamna Dăncilă este o persoană care are un soi de aşezare nonconflictuală, cel puţin în prima fază, nu neg că domnul Dan Barna reprezintă un suflu nou, dar spun că toate competenţele care se cer pentru funcţia de preşedinte, competenţe în materie de politică externă, competenţe în materie de diplomaţie, competenţe în materie de viziune largă asupra reformelor constituţionale ale României, acestea sunt întruchipate de Theodor Paleologu”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PMP.

Citeşte şi:

Cine sunt candidaţii la alegerile prezidenţiale din 2019

Cine intră în turul doi al alegerilor prezidențiale? Ce indică toate sondajele și care sunt marile necunoscute

UPDATE | Alegeri prezidențiale 2019 în diaspora. S-a depășit recordul voturilor în afara țării. Peste 645.000 de români au votat. S-au format cozi la secțiile din Londra

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre