MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2009 15:46

Milionar în euro, creşte animale şi se plimbă cu tractorul

Distribuie

4063-162285-miliardar.jpgÎn luna iunie 2004, Gheorghe Breabăn, din comuna suceveană Vicovu de Jos, a câştigat la Loto 6/49 peste 1,5 milioane de euro, un BMW şi un apartament în Bucureşti. După cinci ani însă viaţa lui a rămas aproape la fel - bărbatul de 49 de ani încă mai creşte găini şi vaci în bătătură şi merge cu tractorul la câmp.

Lui Breabăn, banii câştigaţi la Loto nu i-au luat minţile, iar oamenii din comuna suceveană Vicovu de Jos au numai vorbe de laudă pentru el. A cumpărat centrală la şcoală şi a dat bani la biserică', spune Toader Şorodoc, un localnic.

În rest, Breabăn nu a aruncat cu banii. În 2004 şi-a renovat casa, iar anul trecut şi-a mai ridicat una mai mare, unde are şi sediul firmei de construcţii pe care a înfiinţat-o. De afacere se ocupă soţia lui, Elena, în timp ce Breabăn îşi vede de alte treburi.

Creşte vaci, porci, găini, este om gospodar şi aşezat. Nu îi este ruşine de muncă, lucrează şi cu tractorul', spune Constantin Mutescu, primarul comunei.

4063-162286-casa.jpg

De altfel, singura extravaganţă' a familiei Breabăn a fost un concediu în Grecia, în anul 2007. În ziua în care şi-a revendicat premiul, suceveanul, venit singur la Bucureşti, s-a simţit jenat atunci când i-a fost predat autoturismul pe care îl are şi acum, un BMW seria 3, pentru că nu ştia să-l pornească.

Loading...
Comentarii