Mergi direct la conținut »
Discursul unui ministru, întrerupt de un robot care spunea că nu îl înțelege
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Discursul unui ministru, întrerupt de un robot care spunea că nu îl înțelege

Discursul unui ministru, întrerupt de un robot care spunea că nu îl înțelege

Un ministru turc s-a confruntat cu o întâmplare mai puțin obișnuită după ce un robot i-a întrerupt discursul deoarece îi spunea că nu înțelege ce spune, scrie Hurriyet.

Proprietarii robotului au fost obligați să-i oprească sunetul și apoi să-l formateze după ce a întrerupt de mai multe ori discursul ministrului Comunicațiilor, Ahmet Arslan, în timpul unui eveniment de tehnologie.

Ministrul de comunicații Ahmet Arslan a participat la un eveniment dedicat Zilei siguranței pe Internet, la un centru de tehnologie din capitala turcă.

Robotul numit „Sanbot”, care a fost prezent la eveniment, a întrerupt discursul ministrului de mai multe ori, îndemnându-l să vorbească mai rar deoarece nu înțelege ce spune. „Vorbiți mai rar, nu înțeleg ce ați spus. Despre ce vorbești?”, a repetat de mai multe ori Sanbot.

Ministrul a cerut ca robotul să fie oprit. „Dragi prieteni, este clar că cineva ar trebui să țină robotul sub control. Vă rog, faceți ce este necesar”, a spus Arslan.

Sunetul robotului a fost dezactivat, iar după eveniment a fost formatat, au transmis oficialii turci.


Citește și: EXCLUSIV/Simona Halep, la un pas să dea cu piciorul unei sponsorizări de 2 milioane $! Ofertată de o companie americană


Close
Închide
  Close