Mergi direct la conținut »
Ministrul Educației a vorbit despre „celelante” probleme din învățământ. O nouă greşeală gramaticală a lui Valentin Popa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ministrul Educației a vorbit despre „celelante” probleme din învățământ. O nouă greşeală gramaticală a lui Valentin Popa

Ministrul Educației a vorbit despre „celelante” probleme din învățământ. O nouă greşeală gramaticală a lui Valentin Popa

O nouă greşeală gramaticală a ministrului Educației. Valentin Popa a vorbit despre noua lege a educației și „celelante” probleme din învățământ.

Prezent la dezbaterea moţiunii simple depuse de PNL împotriva sa, Valentin Popa s-a făcut remarcat cu o nouă greșeală gramaticală, atunci când a vorbit despre preocuparea sa pentru problemele din educație.

Astăzi sunt aici şi în calitate de ministru şi în calitate de tată.  (…) Această dublă calitate mă obligă să fiu extrem de preocupat de problemele învăţământului, de ce se duc copiii la şcoală şi ce fac acolo, cum fac şcoala. Şi de aceea, în aceste zile, voi definitiva o listă a unui consiliu consultativ care să se ocupe de cele mai importante probleme ale educaţiei româneşti. Inclusiv o nouă lege a educaţiei, dar şi celelante probleme care sunt legate de numărul de ore pe săptămână ale elevilor, de numărul de discipline, creşterea numărului de discipline (…)”, a spus ministrul Educaţiei, Valentin Popa.

Ministrul Valentin Popa a spus că lucrează la o nouă lege a educației și că, în acest sens, va elabora un consiliu consultativ care ar urma să se ocupe inclusiv de elaborarea noii legi.

„În aceste zile voi definitiva o listă a unui consiliu consultativ, care să se ocupe de cele mai importante probleme ale educaţiei româneşti, inclusiv o lege a educaţiei, o nouă lege a educaţiei, dar şi celelalte probleme, care sunt legate de numărul de ore pe săptămână ale elevilor, de numărul de discipline, de controversa ‘creşterea numărului de discipline sau mai puţine discipline cu mai multe conţinuturi, dar şi de cea mai importantă problemă legată de conţinutul fiecărei discipline în parte”, a precizat ministrul, la Parlament.

Close
Închide
  Close