Mergi direct la conținut »
Ministrul Mediului nu a plătit parcarea la Suceava, pentru mașinile din coloana oficială
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ministrul Mediului nu a plătit parcarea la Suceava, pentru mașinile din coloana oficială

Ministrul Mediului nu a plătit parcarea la Suceava, pentru mașinile din coloana oficială

Ministrul Mediului nu a plătit parcarea la Suceava, pentru mașinile din coloana oficială. Grațiela Gavrilescu a lăsat să înțeleagă că nu știa că există taxă de parcare pentru cei care opresc în zona Prefecturii Suceava. Nici șoferii care conduc mașinile din coloana oficială nu au făcut dovada că au plătit taxa de doi lei pe oră pentru parcare.

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, s-a aflat vineri, într-o vizită, împreună cu o delegație din care au făcut parte angajați ai ministerului și șefii Agenției Naționale pentru Protecția Mediului și Gărzii Naționale de Mediu, informează dinuzara.com.

În timpul vizitei efectuate la Prefectura Suceava, cele șase mașini din delegația vicepremierului au fost parcate în fața Bisericii Catolice. În zonă, parcarea se plătește. Mașinile din delegația ministrului nu aveau afișat în parbriz tichetul care dovedește achitarea taxei de doi lei pe oră.

 „Domnul de aici, de la Prefectură, nu ne-a spus nimic. (…) Semnele ălea să fie mai vizibile, nu la trei metri înălțime”, a explicat un șofer, în momentul în care a fost întrebat de ce nu a plătit taxa de parcare

Potrivit sursei citate, mașinile au fost parcate chiar sub indicatorul de parcare cu plată. Cu toate acestea, șoferii au spus cu seninătate că nu l-au văzut.

Întrebată despre neplata taxei de parcare, ministrul Grațiela Gavrilescu a data vina pe șoferi.

„Nici nu știam că există o taxă de parcare. Reporter: Scrie acolo mare – parcare cu plată. Cred că ar trebui să îi întrebați pe șoferi, nu pe mine. Reporter: Mi-au spus că sunt în delegația ministrului și nu trebuie să plătească”,a declarat Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a lăsat de înțeles că va plăti parcarea pentru mașinile din delegația ministrului Grațiela Gavrilescu.


Citește și REPORTAJ VIDEO | Prototip al Armatei: „Sarcofagul” care îţi salvează viaţa în caz de atac nuclear, chimic sau biologic arată ca un sac de dormit


 

Close
Închide
  Close