Mergi direct la conținut »
Ministrul Răzvan Cuc a ajuns la spital după un accident rutier. Medicii i-au pus mâna în ghips Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ministrul Răzvan Cuc a ajuns la spital după un accident rutier. Medicii i-au pus mâna în ghips

Ministrul Răzvan Cuc a ajuns la spital după un accident rutier. Medicii i-au pus mâna în ghips

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a suferit un accident rutier luni dimineață, în București, în urma căruia a ajuns la Spitalul Floreasca, transmite Digi24.

UPDATE. Ministrul Răzvan Cuc a suferit o fractură la mână, în urma accidentului rutier de luni.

„Starea de sănătate este O. K. Primul diagnostic a fost o fractură la mână. Mi-au pus medicii ghips, voi sta trei săptămâni. Miercuri, mă duc pe șantier, în inspecție. Toată lumea este în regulă. Și șoferul meu, și celălalt. În continuare medicii m-au rugat să stau la spital până la ora 17:00”, a declarat Răzvan Cuc, potrivit Realitatea TV.

Accidentul a avut loc când ministrul se îndrepta către Guvern. Starea sa generală este relativ bună, dar a acuzat dureri la spate și la mâna stângă astfel că a mers la Spitalul Floreasca, precizează sursa citată.

Ulterior, informația a fost confirmată de către Ministerul Transporturilor. ”Menționăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituțiile abilitate desfășoară cercetări cu privire la circumstanțele producerii evenimentului respectiv”, se arată într-o scurtă informare de presă.

Din datele oferite publicității de către poliție, au fost avariate nu mai puțin de șase automobile.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 
Două dintre mașinile avariate în accidentul lui Răzvan Cuc (Foto: Digi24)

”La data de 15.07.2019 în jurul orelor 09.40 numitul Bratu Eugen a condus auto marca VW Touareg cu nr. de înmatriculare B 107 WTX pe bd. Alexandru Ioan Cuza iar în apropiere de intersecție cu str. Iacob Negruzzi a efectuat depășirea neregulamentară peste marcajul continuu în intersecție moment în care a intrat în coliziune cu auto marca Dacia Dokker cu numărul B 99 ROH condus de Bondoc Ion care se încadrase pentru a efectua virajul la stânga pe str. Iacob Negruzzi! În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule și a altor patru parcate cât și rănirea ministrului Transporturilor, Cuc Alexandru Răzvan, care ulterior în jurul orei 10.45 s-a deplasat prin mijloace proprii la Spitalul Floreasca! Ambii conducători au fost testați rezultatul fiind zero”, a informat Poliția Rutieră.

Fotografii: Inquam Photos / Octav Ganea

Close
Închide
  Close