Mergi direct la conținut »
Ministrul Răzvan Cuc a ajuns la spital după un accident rutier. Medicii i-au pus mâna în ghips Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ministrul Răzvan Cuc a ajuns la spital după un accident rutier. Medicii i-au pus mâna în ghips

Ministrul Răzvan Cuc a ajuns la spital după un accident rutier. Medicii i-au pus mâna în ghips

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a suferit un accident rutier luni dimineață, în București, în urma căruia a ajuns la Spitalul Floreasca, transmite Digi24.

UPDATE. Ministrul Răzvan Cuc a suferit o fractură la mână, în urma accidentului rutier de luni.

„Starea de sănătate este O. K. Primul diagnostic a fost o fractură la mână. Mi-au pus medicii ghips, voi sta trei săptămâni. Miercuri, mă duc pe șantier, în inspecție. Toată lumea este în regulă. Și șoferul meu, și celălalt. În continuare medicii m-au rugat să stau la spital până la ora 17:00”, a declarat Răzvan Cuc, potrivit Realitatea TV.

Accidentul a avut loc când ministrul se îndrepta către Guvern. Starea sa generală este relativ bună, dar a acuzat dureri la spate și la mâna stângă astfel că a mers la Spitalul Floreasca, precizează sursa citată.

Ulterior, informația a fost confirmată de către Ministerul Transporturilor. ”Menționăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituțiile abilitate desfășoară cercetări cu privire la circumstanțele producerii evenimentului respectiv”, se arată într-o scurtă informare de presă.

Din datele oferite publicității de către poliție, au fost avariate nu mai puțin de șase automobile.

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client
Recomandări

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Două dintre mașinile avariate în accidentul lui Răzvan Cuc (Foto: Digi24)

”La data de 15.07.2019 în jurul orelor 09.40 numitul Bratu Eugen a condus auto marca VW Touareg cu nr. de înmatriculare B 107 WTX pe bd. Alexandru Ioan Cuza iar în apropiere de intersecție cu str. Iacob Negruzzi a efectuat depășirea neregulamentară peste marcajul continuu în intersecție moment în care a intrat în coliziune cu auto marca Dacia Dokker cu numărul B 99 ROH condus de Bondoc Ion care se încadrase pentru a efectua virajul la stânga pe str. Iacob Negruzzi! În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule și a altor patru parcate cât și rănirea ministrului Transporturilor, Cuc Alexandru Răzvan, care ulterior în jurul orei 10.45 s-a deplasat prin mijloace proprii la Spitalul Floreasca! Ambii conducători au fost testați rezultatul fiind zero”, a informat Poliția Rutieră.

Fotografii: Inquam Photos / Octav Ganea

 
 
Close
Închide
  Close