Mergi direct la conținut »
Miracol în viața unui supraviețuitor de la Colectiv. Cătălin Scânteie e mândru de nepoata sa, care s-a născut astăzi | FOTO
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Miracol în viața unui supraviețuitor de la Colectiv. Cătălin Scânteie e mândru de nepoata sa, care s-a născut astăzi | FOTO

Miracol în viața unui supraviețuitor de la Colectiv. Cătălin Scânteie e mândru de nepoata sa, care s-a născut astăzi | FOTO

Miracol în viața unui supraviețuitor de la Colectiv. Artistul Cătălin Scânteie, rocker și unul dintre actorii din serialul „Inimă de ţigan”, a fost unul dintre răniţii din tragedia din clubul Colectiv, împreună cu soția lui, Sanda.

Cătălin Scânteie și soția lui, Sanda, sunt fericiți că au scăpat cu viață, iar acum se bucură de tot ce le oferă aceasta, mai ales când vine vorba de momente memorabile.

Astăzi, cu atât mai mult, când la Maternitatea Polizu s-a născut nepoțica lor Sofia Maria, în greutate de 3,6 kilograme.

“Vinovați” sunt Laura Aldea și Ionuț Aldea. Felicitări!, a scris Cătălin pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Scânteie este mândru de nepoata sa, Sofia Maria

Cătălin Scânteie este mândru de nepoata sa, Sofia Maria Aldea

Cum a supraviețuit Cătălin Scânteie și cum și-a salvat soția

Cătălin Scânteie venise în club împreună cu soţia lui pentru a-i susţine pe băieţii din trupa Goodbye to Gravity, care îşi lansau în acea seara albumul.

În momentul în care s-a declanşat incendiul, Cătălin Scânteie şi-a luat soţia de mână şi a încercat să scape de flăcări, dar nu a reuşit. Aproape de ieşire, ea a fost ars pe spate de o bucată de burete şi a căzut printre ceilalţi oameni care se înghesuiau spre uşă.

Într-un final, după ce a fost călcat în picioare, el a reuşit să iasă din club, împreună cu soţia. La începutul anului trecut, au apărut IMAGINI TERIBILE cu arsurile lui Cătălin Scânteie.

63 de oameni au murit în incendiul izbucnit în club

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv din Capitală. În prima seară, 26 de oameni au fost scoşi fără suflare din club, iar în spitale au fost internaţi 130 de pacienţi, cu arsuri pe trup şi pe căile respiratorii.

Incendiul a izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show-ul trupei Goodbye to Gravity, care, în acea seară, îşi lansa primul album.

Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club și s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spațiului mic și a materialelor din jurul scenei.

 
 
Close
Close
Închide