MENIU CAUTĂ
05 Sep. 2018 18:41

Dezvăluiri uluitoare din trecutul Mirelei Baniaș de la “Insula Iubirii”. A fost arestată pentru un furt de zeci de mii de euro!

Distribuie

Mirela Baniaș (35 de ani) și iubitul ei, Ionuț Gojman (32 de ani) fac parte din noul sezon "Insula Iubirii". Cei doi s-au făcut remarcați încă de la început, cu poveștile de viață interesante. Însă, un detaliu mai puțin plăcut din viața brunetei a ieșit la iveală.

În  2010, Mirela Baniaș, fiica fostului șef al Poliției Economice Dej, a fost arestată pentru că a furat 520.000 lei și 33.000 euro din conturile unor clienți a Băncii Transilvania, unde a fost angajată la acea vreme.

Fosta funcționară a sucursalei din Piața Mihai Viteazu a fost acuzată de înșelăciune și fals informatic, potrivit gazetadecluj.ro. Procurorii DNA susțineau că din 2009 și până în 2010, Mirela Perte (numele din vechea căsătorie) a transferat, prin metoda „suveica” din conturile a 5 persoane, suma de 150 de mii de euro, bani pe care i-a folosit în interes personal. Mirela Perte (actuala Baniaș) și-a recunoscut vina, dar a declarat în fața procurorilor că a fost „ajutată” de alti angajati ai sucursale.

Mirela Baniaș (35 de ani) și iubitul său mai tânăr, Ionuț Gojman (32 de ani) s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după ce au vorbit o scurtă perioadă, și-au dat întâlnire. Mirela povestește că din prima clipă au simțit atracția, așa că s-au sărutat de parcă se cunoșteau de o viață, iar de atunci sunt împreună. Relația lor este însă una la distanță deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă. Mirela administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, în timp ce Ionuț lucrează în Târgu Mureș. Distanța, dar și experiențele mai vechi cu bărbații, o fac pe Mirela să fie foarte geloasă, chiar dacă iubitul său o asigură de fiecare dată că nu are motive.

Citește și

Prezentatoarea BBC Rachael Bland a murit, după ce a anunțat recent că mai are doar câteva zile de trăit

 

 

Citește mai multe despre Mirela Baniaș, furt și Insula iubirii pe Libertatea.

Comentarii