Mergi direct la conținut »
Miron Cozma, pieton! Nu are bani să-și repare mașina

Fostul lider al minerilor circulă cu mijloacele de transport în comun. El nu are bani să-și repare mașina cu care, cu ceva vreme în urmă, a făcut accident.

De Dana Aramă,

De aproape jumătate de an, fostul lider al minerilor, Miron Cozma, nu mai merge cu mașina care, în urma unui accident pe care l-a avut, a fost grav avariată. Într-un reportaj difuzat în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, el a mărturisit că nu are bani să-și repare mașina și că preferă să deplaseze cu mijloacele de transport în comun.

miron2

miron3

„Mă pregătesc să merg cu tramvaiul… Dacă n-ai bani, uite că din 23 decembrie n-am reușit nici să-mi termin mașina, pentru că mașina, iubita mea Logana, și-a dat viața pentru mine. Viața ei mecanică. Pur și simplu e praf. Însă, acolo sus cineva mă iubește”, a explicat fostul lider al minerilor.

miron4

El a comentat și despre beneficiile mersului cu mijloacele de transport în comun.

„Ajungi repede și elimini aglomerația asta. În București sunt 1,6 milioane de mașini. Metroul e mai rapid și eu folosesc mai mult metroul. Dar folosesc și tramvaiul, și autobuzul. Șoferii de pe tramvai și de pe autobuz îmi fac cu mâna”, a încheiat Miromn Cozma.

miron5

Close
Închide
  Close