Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O asistentă medicală de 23 de ani a câștigat titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. Din ce țară este Miss World 2019

O asistentă medicală de 23 de ani a câștigat titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. Din ce țară este Miss World 2019

Miss World este de sâmbătă, o tânără de 23 de ani din Jamaica. Toni-Ann Singh a fost fost încoronată după o confruntare cu Miss Franța și Miss India. Ea a urmat școala medicală înainte să participe la concursurile de frumusețe.

De Mihai Niculescu,

„Pentru acea fetiță din St. Thomas, Jamaica și toate fetele din întreaga lume – vă rugăm să credeți în voi. Vă rugăm să știți că sunteți demne și capabile să vă îndepliniți visele. Această coroană nu este a mea, ci a voastră… Aveți un scop în viață” a scris pe Twitter tânăra jamaicană.

Toni-Ann Singh, în vârstă de 23 de ani, s-a născut în Morant, St. Thomas, Jamaica. A absolvit psihologia la Universitatea de Stat din Florida, arată CNN.

Publicul a aplaudat sâmbătă după ce a cântat hitul lui Whitney Houston, „I have Nothing”, în timpul concursului de frumusețe, după o rundă de întrebări ale jurnalistului britanic Piers Morgan.

„Cred că reprezint ceva special, o generație de femei care merg să schimbe lumea”, a spus ea.

Pentru titlul suprem, ea s-a duelat cu Miss Franța și Miss India. Singh a primit coroana de la câștigătoarea de anul trecut, Vanessa Ponce de Leon din Mexic.

Este pentru a patra oară când o reprezentantă a statului Jamaica devine Miss World. Jamaica a câștigat anterior titluri de Miss World în 1959, 1963, 1976 și 1993.

Mai mult, reprezintă o premieră și faptul că toți organizatorii principalelor concursuri de frumusețe

Miss USA, Miss Teen USA, Miss America, Miss Universe și acum, Miss World – au ales femei de culoare.

Weekend-ul trecut, Zozibini Tunzi din Africa de Sud a devenit Miss Universe, după ce a impresionat audiența la probele costumelor de baie și rochiilor de seară.

Close
Închide
  Close