Mergi direct la conținut »
UPDATE/ Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la un etaj al Hotelului Intercontinental. Și-a anunțat partenera de viață că se va sinucide
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE/ Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la un etaj al Hotelului Intercontinental. Și-a anunțat partenera de viață că se va sinucide

UPDATE/ Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la un etaj al Hotelului Intercontinental. Și-a anunțat partenera de viață că se va sinucide

Poliția Capitalei a fost sesizată marți seară aspra faptului că un bărbat s-a aruncat de la mare înălțime, la Hotelul Intercontinental, din sectorul 1. Acesta a fost declarat decedat de către echipajul medical sosit la fața locului. 

De Remus Vlad,

UPDATE ora 21:15. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că bărbatul, cu vârsta în jur de 30 de ani, dintr-o localitate de lângă Alba-Iulia, și-a anunțat partenera de viață că urmează să se sinucidă. Aceasta, panicată, i-a alertat pe părinții acestuia, iar tatăl bărbatului a sunat imediat la hotel. Angajații au mers în camera acestuia, unde au găsit ușa de la balcon deschisă, iar pe bărbat, pe terasa etajului 3 al hotelului.

Acesta nu a lăsat niciun bilet de adio, astfel că nu se cunosc la acest moment motivele care l-au determinat să se sinucidă.

Bărbatul s-a aruncat de la mare înălțime, au declarat surse judiciare pentru Libertatea. Acesta închiriase în aceeași zi o cameră de hotel, iar după câteva ore, a comis gestul extrem.

Cazul a fost preluat de Compartimentul Morți Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au condus la decesul acestuia.

Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Fotografie principală: Arhivă Libertatea

Close
Închide
  Close