Mergi direct la conținut »
Modelul Stefanie Sherk, soția actorului Demian Bichir, s-a sinucis. A murit la opt zile după ce s-a aruncat în piscină
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Modelul Stefanie Sherk, soția actorului Demian Bichir, s-a sinucis. A murit la opt zile după ce s-a aruncat în piscină

Modelul Stefanie Sherk, soția actorului Demian Bichir, s-a sinucis. A murit la opt zile după ce s-a aruncat în piscină

Modelul Stefanie Sherk, soția starului de la Hollywood Demian Bichir, a fost găsită chiar de partenerul ei de viață în piscina în care s-a aruncat.

Incidentul s-a petrecut pe 12 aprilie, iar actorul s-a întors de la cumpărături când a găsit trupul soției sale plutind cu capul în jos în picină.

Un alt membru al familiei a sunat la ambulanță care a ajuns foarte repede și a reușit să o resusciteze, Modelul a fost internat în spital opt zile, dar pe 20 aprilie a fost constatat decesul.

Potrivit presei americane, medicii legiști au declarat moartea ca survenind în urma neoxigenării țesutului cerebral, asfixiere și înec.

Moartea ei este investigată ca sinucidere de către Departamentul de Poliție din Los Angeles.

Demian Bichir și Stefanie Sherk erau căsătoriți din anul 2011. Soția starului a murit în data de 20 aprilie. Acesta a confirmat trista veste pe contul său de Instagram.

„Cu durere de nedescris în suflet, familiile Sherk și Bichir Najera, anunță că minunata noastră Stefanie Sherk, soția mea iubită, a încetat din viață”, a scris starul. „Au fost cele mai triste și ma dureroase zile din viața noastră și nu știm cât timp va trece până vom reuși să trecem peste această durere. Stefanie va rămâne mereu în sufletele noastre”, a adăugat el.

„Vă mulțumim tutror celor care vă rugați pentru noi și vă cerem să ne respectați intimitatea pentru a depăși aceste momente atât de dificile pentru noi”, a încheiat Demian Bichir.

Demian Bichr a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul „A Better Life”.


Citește și: Cum se bucură de modificarea Codului Penal pedofilii condamnaţi şi violatorii rămaşi în libertate! Oferta deputaţilor: iei 10 ani de închisoare, faci doar 5


 

 
 
Close
Închide
  Close