MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 14:25

VIDEO | Momente de groază pentru niște americani în Kenya. Au fost atacați cu macetele de niște hoți pe care i-au surprins furând!

Distribuie

Un cuplu de americani stabiliți la Nairobi, în capitala Kenyei, au avut proasta inspirație să-și închirieze o mașină de teren și să meargă pe un drum lăturalnic.

Bryant și Lauren Swenson mergeau pe un drum de lângă Maai Mahiu când au trăit șocul vieții. Ei au văzut pe mijlocul drumului o mașină albă în mijlocul străzii, a anunțat dailymail.co.uk.

„Nu-mi place asta”, se aude Bryant pe fundal. Când s-au apropiat, hoții care prăduiau acea mașină, i-au alergat pe ei cu macetele, pe care localnicii le numesc și ponga!

Au scăpat ca prin urechile acului

Cuplul a dat înapoi, dar atacatorii n-au renunțat ușor. Unul dintre ei a reușit să lovească în caroseria mașinii Land Cruiser.

 

Pe fundal se aude Lauren când a întrebat: „Mai sunt pe urmele noastre?”. Iar pe final se aude și zgomotul unei împușcături.

Scena a fost postată de Bryant, care s-a mutat cu soția și cu cei trei copii la Nairobi, unde și-a deschis o afacere, fiind instructor de titness.

„Fitness-ul ne poate ajuta în viață, dar mai sunt și momente când lucrurile se întâmplă atât de rapid încât e nevoie de grija lui Dumnezeu. Asta s-a întâmplat ieri. trei bandiți jefuiau un matatu (n.r. – așa se numește acel tip de „van” care a fiost jefuit). A trebuit să dăm rapid înapoi, să închid geamul pentru că tipul cu maceta era aproape.

Tipul din stânga avea o armă de foc, dar n-a putut s-o scoată rapid . Au ales acest drum pentru o ambuscadă, fiindcă e o porțiune accidentată”, a povestit Bryant. 


EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90

Citește mai multe despre kenya pe Libertatea.

Comentarii