Mergi direct la conținut »
Momentul în care tsunamiul din Indonezia lovește în timpul unui concert. Basistul și managerul trupei au murit / VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Momentul în care tsunamiul din Indonezia lovește în timpul unui concert. Basistul și managerul trupei au murit / VIDEO

Momentul în care tsunamiul din Indonezia lovește în timpul unui concert. Basistul și managerul trupei au murit / VIDEO

Au fost clipe de groază după ce un tsunami devastator a lovit Indonezia. Valul uriaș a făcut prăpăd într-un complex turistic din vestul insulei Java, în timpul unui concert.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Trupa indoneziană Seventeen Band se afla pe scenă și susținea un concert pe plaja unui complex turistic din vestul insulei Java.

În timp ce petrecăreții dansau, valul uriaș a lovit clădirea în care avea loc evenimentul. Oamenii au început să țipe după ce au văzut cum întreaga scenă și trupa au fost luați de apă.

Potrivit CNN, solistul trupei Seventeen a anunțat cu ochii în lacrimi că basistul și managerul trupei au murit în urma tragediei.

De asemenea, ceilalți trei membri ai formației și soția solistului vocal au fost dați dispăruți.

Peste 160 de oameni au murit, iar 745 au fost răniți după ce un tsumani devastator a făcut prăpăd zonele de coastă din Indonezia.


Citește și Tăcerea e de aur: statul a dat aproape jumătate de milion de euro pentru 7 deputaţi care n-au scos un cuvânt în plen timp de doi ani


 

Close
Închide
  Close