13 Ian. 2018 18:21

Pelerinaj la mormântul preotului Mihai Negrea care a crescut 117 copii. Flori și lumânări pentru părinte

Distribuie

Mormântul preotului Mihai Negrea care a crescut 117 copii s-a transformat într-un adevărat loc de pelerinaj la aproape un an de la moartea părintelui. Zeci de credincioși vin în fiecare zi să depună flori, coroane și să aprindă lumânări la locul de veci al părintelui care se află în curtea mânăstirii Podul Cosnei, județul Suceava.

Sute de oameni s-au adunat, în ziua de Bobotează, la Mânăstirea Podul Cosnei, locul în care a slujit preotul Mihai Negrea care a crescut 117 copii orfani, abandonați și săraci, notează stirilekanald.ro. În zi de sărbătoare, au aprins lumânări și au adus flori și crenguțe de brad la mormântul părintelui.

Noul stareț, împreună cu un sobor de preoți, au oficiat slujbă impresionantă, apoi credicioșii s-au adunat la masă, așa cum făceau pe când părintele Mihai Negrea slujea la Mânăstirea Podul Cosnei.

Iulia, soția preotului Mihai Negrea, și copiii crescuți la mânăstire merg aproape în fiecare săptămâmă la mormântul părintelui.

Părintele Mihai Negrea, care a crescut 117 copii orfani, săraci și abandonați, a murit pe 24 ianuarie 2017 și a fost înmormântat în curtea Mânăstirii Podul Cosnei. După ce a trecut în neființă, preoteasa și cei 117 copii s-au mutat la un centru din Vatra Dornei.

sursă foto:  stirilekanald.ro


Citește și N-am progresat, ba dimpotrivă! Închiderea drumurilor pe viscol era interzisă în România acum 150 de ani


 

 

Loading...
Comentarii