MENIU CAUTĂ

GALERIE FOTO | Cum arată un Moskvici abandonat, de 25 de ani, într-un garaj cu umezeală

Distribuie

Moskvici abandonat de 25 de ani într-un garaj cu umezeală. Am tot auzit de mașini abandonate în diferite locuri și care s-au păstrat în perfecta stare, gata să și pornească. Dar asta depinde și de locul unde au fost lăsate…

În anul 1980, din diverse motive, un șofer rus și-a abandonat autoturismul marca Moskvici – model 2140, fără să își da seama ce va găsi în 2005, anul în care și-a „amintit” de automobil.

Mașina era aproape nouă, când nu s-a mai folosit de ea, cu doar 25.000 de kilometri la bord, însă bărbatul nu a fost inspirat și a ales ca loc de păstrare un garaj plin de umezeală, potrivit englishrussia.com.

Evident, de-a lungul timpului, efectele și-au pus amprenta pe motor și caroserie, iar 25 de ani mai târziu proprietarul a găsit un adevărat dezastru în garajul său.

În schimb, în România mașinile sunt lăsate direct în aer liber. Doar în Capitală, aproape 3.000 de mașini abandonate ocupă parcările .

FOTO: englishrussia.com


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/Mirela Vaida e pregătită pentru patru copii! «Noi am vrea trei, dar știm că există posibilitatea să fie gemeni»

Pedofilul din Drumul Taberei ar putea scăpa nepedepsit dacă s-ar aplica modificările codurilor penale


 

Citește mai multe despre auto și Moskvici pe Libertatea.

Comentarii