Mergi direct la conținut »
Motanul Rubble ar putea fi cea mai bătrână pisică din lume. A sărbătorit a 30-a aniversare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Motanul Rubble ar putea fi cea mai bătrână pisică din lume. A sărbătorit a 30-a aniversare

Motanul Rubble ar putea fi cea mai bătrână pisică din lume. A sărbătorit a 30-a aniversare

Motanul Rubble tocmai a împlinit 30 de ani și a devenit una dintre cele mai bătrâne feline din lume. Stăpâna sa i-a organizat o adevărată petrecere de ziua lui și l-a sărbătorit cu dulciurile sale preferate, scrie Metrou.

Pisica Rubble tocmai a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare și este cea mai bătrână pisică din Marea Britanie și una dintre cele mai longevive din lume. Motanul care locuiește cu proprietara sa, Michele Heritage, și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere organizată într-un cabinet veterinar din Devon.

„Nu știm vârsta lui exactă, dar l-am primit chiar înainte să împlinesc 18 ani, iar atunci era doar un pisoi. În fiecare an îi sărbătorim ziua de naștere în perioada în care l-am luat la mine”, spune stăpâna motanului.

Este posibil ca Rubble să fie cea mai bătrână pisică din lume, pentru că în acest moment titlul nu este deținut de nicio altă felină. Scooter, un siamez din Mansfield, Texas, a fost numit cea mai bătrână pisică, la 30 de ani, dar el a murit la scurt timp după ce Guiness Book i-a acordat titlul.

Cea mai longevivă pisică din istorie este Creme Puff, care s-a născut la 3 august 1967 și a trăit până la 6 august 2005 – 38 de ani și trei zile.

Totuși, pentru stăpâna lui Rubble nu este important dacă pisica ei primește sau nu titlul de cea mai bătrână pisică și faptul că aceasta se ține foarte bine și în afară de problemele legate de tensiunea arterială, pentru care ia regulat medicamente, este într-o stare de sănătate remarcabil de bună.


Citește și: Ce este ”Sindromul Italia”. Anul trecut, la Institutul Socola din Iași au fost internate 150 de femei


Close
Închide
  Close