Din dragoste pentru tehnologie, educație și programare, profesorii care coordonează proiectele de cursuri copii educat.biz oferă cele mai sigure metode de conectare la tot ceea ce înseamnă nou în materie de învațare. Conștienți fiind că însușirea cunoștințelor celor mai importante trebuie să înceapă de la cele mai fragede vârste, aceștia au conceput o serie de cursuri care să vină în întâmpinarea nevoilor actuale de formare ale celor mici.

Modulele disponibile se adresează tuturor copiilor care vor să deprindă cunoștințe de utilizare a calculatorului, de programare, de robotică sau pur și simplu vor să se relaxeze meșterind ceva ce are legătură cu electronica. Cursurile sunt eleborate de pedagogi cu experință relevantă atât în aplicarea metodelor celor mai eficiente de învățare, cât și cunoscători desăvârșiți ai materiei pe care o au de predat.

Care sunt cele mai interesante cursuri pe care copii le pot urma la centrul EduCat?

Pentru a veni în înâmpinarea nevoi de educație actuală, în care calculatorul și dispozitivele electronice fac parte integrantă din viața celor mici, acest centru oferă o serie de cursuri adaptate vremurilor pe care le trăim și tendințelor de formare curente, capabile să garanteze succes profesional în viitor. Cei mici vor fi încântați și nerăbdători să frecventeze aceste cursuri și să îmbine într-o manieră instructivă utilul cu plăcutul.

Printre cursurile la care pot participa menționăm:

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

  • Programare Scratch

Este un curs de informatică pentru debutanți, ce poate reprezenta pentru mulți dintre tinerii cursanți un prim contact interesant cu  programarea. Copii vor dobândi o serie de cunoștințe extrm de utile pentru a folosi calculatorul și a ști la ce poate fi utilă programarea. Achizițile intelectuale pe care le vor dobândi vor fi foarte importante pentru structurarea gândirii logice  și pentru conștientizarea dimensiunii practice a tuturor cuceririlor stiinței. Acest curs are toate șansele să fie un debut pentru câștigarea intersului permanent pentru calculator și scrierea de cod.

  • Programare C++

Este un curs de informatică ce urmărește să pună primele cărămizi la baza pasiunii pentru programare, prin învățarea programării C++. Cunoscând înclinația copiilor de a se întreba și a căuta răspunsuri în privința utilității a tot ceea ce învață, cursul este orientat pe înțelegerea laturii practice și aplicate a dobândirii cunoștințelor în acest domeniu. Copiii vor fi foarte bucuroși să vadă cum se scrie cod sau cum se realizează o aplicație. Ei vor fi foarte încântați să constate că ceea ce pare dificil la început, prin înțelegere devine mult mai ușor.

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!
Recomandări

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!

  • Utilizarea calculatorului

Este un curs care, așa cum îi spune și numele, urmărește să-i învețe pe cei mici să folosească cât mai bine calculatorul și să înțeleagă care este rolul său. Chiar dacă copiii de astăzi se nasc parcă știind să utilizeze un calculator și curiozitatea și curajul lor sunt incomparabil mult mai mari decât le-am avut noi, ei au nevoie de o coordonare în a reuși să folosească cele mai importante funcții ale programelor disponibile. Pentru a ști să întrebuințeze calculatorul altfel decât pentru jocuri și aplicații interactive este necesar să învețe să-l utilizeze eficient în munca de zi cu zi, să lucreze cu fișiere și foldere, să utilizeze Internetul, să lucreze cu documente sau tabele, etc. .

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale
Recomandări

Cum s-a transformat o școală de dans într-un centru de abuzuri fizice și sexuale

  • Micul electronist

Este un curs practic ce se adresează copiilor cărora le place latura parctică a electronicii. Ei vor fi indrumați pentru a realiza diverse montaje electronice. Va fi o experiență inedită, vor învăța să folosească ciocanul de lipit și materiale specifice pentru a realiza o piesă originală.  Scopul acestui curs este acela de a-i ajuta pe copii să-și perfecționeze îndemânarea și puterea de concentrare. Este un curs la care se va insista pe dezvoltarea capacității de coordonare a gandirii cu mișcărea mâinilor.

  • Cursul de robotică

Este unul dintre cele mai solicitate și apreciate cursuri. În cadrul orelor copiii vor învăța să proiecteze și să construiască roboți diferiți, cu funcții imaginate de ei. Va fi un curs la care toți paricipanții vor trebui să-ți pună la lucru inteligența și creativitatea pentru a realiza ceva special și cât mai original. Rezultatul cursului, respectiv construirea unui robot, va fi chiar trofelul experienței câștigate.

De ce să alegeți cursurile Educat?

EduCat este un centru de formare pentru copii, cu o experiență de peste 20 de ani în conceperea de cursuri și programe educaționale pentru copiilor. Lecțiile de informatică pentru au cea mai mare vechime și au evoluat de-a lungul timpului odată cu tehnologia. Centrul a dezvoltat și numeroase aplicații software, sute de proiecte educative și mii de entități educaționale dedicate celor mici, toate sub brandul propriu numit PitiClic.

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri