Mergi direct la conținut »
Motivul uimitor pentru care Mihai Constantinescu a ajuns din nou la spital. Artistul a clarificat situația
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Motivul uimitor pentru care Mihai Constantinescu a ajuns din nou la spital. Artistul a clarificat situația

Motivul uimitor pentru care Mihai Constantinescu a ajuns din nou la spital. Artistul a clarificat situația

Zilele trecute, Mihai Constantinescu ajungea din nou la spital din cauza problemelor de sănătate. După ce s-a speculat că ar putea suferi de diferite boli, cunoscutul artist a clarificat situația.

Ajuns la 72 de ani, Mihai Constantinescu frecventează mult spitalele în ultima vreme, cauza fiind problemele pe care le are la inimă, scrie Spy News.

Artistul a dezvăluit că recent a fost internat în spital din cauza cutremurului de duminică noaptea, care a avut magnitudinea de 5,8 pe scara Richter.

“Este adevărat că am ajuns la spital, dar pe picioarele mele, nu cu Salvarea cum am auzit eu. Totul a fost din cauza unui atac de panică după cutremur. Mi-a crescut foarte mult tensiunea și mi-a venit rău. Aș putea să spun că mi-a luat-o inima razna”, a explicat Mihai Constantinescu, conform Click!

Recent, Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis, pe 12 octombrie 2017. Medicii au i-au înlocuit o valvă care îi putea viața în pericol.


CITEȘTE ȘI: FOTO&VIDEO / Marșul chitarelor, pe muzica durerii. Sute de oameni au adus un omagiu celor care au murit în Colectiv. Părinții și-au înnăbușit durerea: „Vrem să se facă dreptate”


 

Close
Închide
  Close